Mit gondoltok arról aki az "utcán" vág vissza?
Mondjuk valaki idegesít iskolába vagy munkahelyeden, de nem vagy elég kreatív, vagy csak egyszerűen nem tudsz ott visszavágni. Akkor az utcán ha csak kettesben vagytok megütöd, lökdösöd illetve megfenyegeted, akkor is kiálltál magadért nem? (Ha beperelne majd elveszíti mivel senki nem látta, illetve semmi bizonyítható sérülést nem szenvedett.) Szerintetek elítélendő vagy jogos?
A kérdés csak elméleti.
Csak elméleti.
De megközelítőleg igen.
Teszem fel a feleségeddel is lesz valami problémás helyzet, és 1 hónap múlva sem fogsz vele egyetérteni, veszekedni fogtok. Megoldásként őt is az "utcán" intézed el?
Nő, férfi a fizikai erőszak sosem követendő/biztató példa...
Ha egyszer elkezded a problémák ilyen fajta megoldását/kezelését nem lesz visszaút. De ha nincs is igazam és nem lesz belőled erőszakos ember én akkor sem szeretnék egy olyan ember mellet élni, aki így gondolkodik mint te, mert ezek után mit tanítana a gyerekemnek?
De a te döntésed persze, te döntöd el milyen emberré fogsz válni a későbbiekben.
Igazad van 5#
De máshogy képtelen lennék visszavágni, már pedig ez rossz nekem. Én nem tanítanék ilyet senkinek, mivel én sem tanultam, egyszerűen ez tűnik a leghatékonyabb megoldásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!