Ti töröltetek már ismerőst a Facebook-on azért, mert marhaságokat vagy rosszindulató kommenteket írkált a megosztásaitokra?
Én eddig egy embert töröltem. Őt azért, mert egyfolytában zaklatott az üzeneteivel.
Igazából nem is ismertem személyesen, neten "találkoztunk". Megbeszéltük, hogy együtt fogyózunk, és időnként beszámolunk egymásnak a változásokról, meg tippeket osztunk meg egymással. Ebből aztán az lett, hogy napi szinten írogatott, akkor is, amikor nekem dolgom volt, és besértődött, ha nem reagáltam egyből. Hihetetlen kellemetlen egy alak volt.
Többször nem fordult elő ilyen, egyrészt azért, mert jól megválogatom az ismerőseim, másrészt nem igen posztolgatok semmit.
Én még régebben fent voltam face-en, ismerősökkel, most is fent vagyok de nem jelölgetek embereket.
Na szóval: igen, nálam elvárás hogy ismerős "ne húzzon le" már, ha valakit bejölök vagy visszajelölök jó indulatú kommentet írjon legalább vagy törölni kell.
Én mondjuk azt is töröltem akinek 500 levelet kellett írni míg megmukkant, vagy többször felköszöntettem szülinapján és meg se mukkant hogy köszi vagy valami...
De azt simán törölni kell aki negatív színben tüntet fel bármilyen formában face-en.
Én sosem jutottam el eddig, mert eleve töröltem mindenkit, aki számomra idegesítő posztokat osztott (mindenegyben; chemtrailezés, mindmeghalunk, cigány- zsdó- meleg- és migráns- "hírek" notórius osztogatóival egyetemben). Így alig maradt ismerősöm, szóval posztolni sincs értelme, inkább elküldöm annak a 3-4 embernek, akinek szánom, üzenetben :D
Egyébként az ilyen pont azt akarja elérni, hogy foglalkozzanak vele, és lám, te most foglalkoztál vele. Legközelebb ne tedd, töröld az első után, aztán eszedbe se jusson többet.
15: Amiket korábban írkált, azokra még hellyel-közzel rá lehetett fogni, hogy poénnak szánja, csak nekem nem humoros. De a végefele adódott 2-3 alkalom, amikor külföldről és/vagy valami fesztiválról tettem közzé állapotmegosztást, és az ő megnyilvánulásaiból egyértelműen lejött, hogy irígy rám, amiért én eljutok helyekre, meg megengedhetek magamnak dolgokat, miközben ő gyárban gyürcöl minimálbérért. Az ismerősök közül való törlése tárgyát képező megnyilvánulásában trágár módon rámparancsolt, hogy ne osztogassak meg ilyeneket, mert felk**ja őt. És hozzáteszem elég nagy alkesz a fickó, már középsulis korában rászokott, amennyire én tudom róla a közös ismerősöktől. Volt hogy azért töröltem hozzászólását, mert egyszerűen nem lehetett érteni, hogy mi akar lenni.
De ez ugyebár már múlt nyáron volt, azóta kétszer is meggondolom, kit jelöljek vissza. Volt, akit nem is jelöltem, mert símán kinéznék belőle hasonlót.
Amúgy szerintem nem szükséges "nem tetszik"-gomb ahhoz, hogy valaki negatív reakciót fejezzen ki. Elég ha az ismerőse pozitív állapotmegosztásához tesz egy "szomorú" vagy "dühítő" fejet, az is símán kifejezheti a rosszindulatot.
persze, az ilyet törölni kell. én eleve blokkoltam több embert, akik nem szeretném, ha bejelölnének.
egyvalakit töröltem szerintem csak utólag, aki folyamatos LMP propagandát nyomatott a facebookon, és még a való életben is volt akkor egy negatív tapasztalatom vele, nekem ennyi elég volt, hogy töröljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!