Mi a véleményetek?
Hallottam és olvastam is itt GYK.-en, hogy nehezen tudják elviselni más nemzetiségű embereket, a legnagyobb probléma a sötét bőrüekkel akadt! Amit én személy szerint nem nagyon értek!
Írták, hogy a viselkedésük miatt képtelenek elfogadni, milyen a viselkedésük? -a fehér ember is lehet tapló, paraszt.
És a másik, hogy a menekültekkel hasonlitják össze őket- Miért?
Meg a cigány-'roma'társasággal kezdték egy lapra terelni..
Illetve ez az utálat és a gúnyos megjegyzések a híres emberekre is "vonatkozik", tehát nekik is szánjátok a megjegyzést vagy velük nincs különösebb bajotok? (Gondolok itt Flo Rida; Jason Derulo- és hasonló emberi személyiségű ember; tisztában vagyok azzal, hogy ezeknek az embereknek is vannak ellentétei, akik a hírnév miatt (is) kikeltek magukból, és sötét bőrűek, de nem gondolnám, hogy ez a bőrszín és származás miatt lenne!
Ui.: Nem vagyok rasszista, csak nem értem az ellenszenveskedést és az okát!:)
'Illetve ez az utálat és a gúnyos megjegyzések a híres emberekre is "vonatkozik", tehát nekik is szánjátok a megjegyzést vagy velük nincs különösebb bajotok? (Gondolok itt Flo Rida; Jason Derulo- és hasonló emberi személyiségű ember; tisztában vagyok azzal, hogy ezeknek az embereknek is vannak ellentétei, akik a hírnév miatt (is) kikeltek magukból, és sötét bőrűek, de nem gondolnám, hogy ez a bőrszín és származás miatt lenne!'
Tovább is olvashatnátok:)
"Robbantanak, gyilkolnak"
A sötét bőrűek?
Csak néhány pl:
Anders Behring Breivik tõsgyökeres norvég - 2011 július 22. robbant, lövödöz - 93 halott
Tõsgyökeres japán ( késelõ ): 19 halott, 45 sebesült - [link]
"a múlt pénteken Münchenben kilenc embert megölő David Ali Sonboly iráni–német ámokfutó"; "A 18 éves David Ali Sonboly és barátja egy kórház pszichiátriai osztályáról ismerték egymást, ahol tavaly kezelték őket. A későbbi ámokfutó itt elmondta az afgán fiúnak, hogy gyűlöli az embereket, erőszakos cselekményekről fantáziál, és rajong a norvég tömeggyilkos Breivikért." - [link]
A templomi túszejtõ és gyilkos "Saint-Etienne-du-Rouvray-ben nőtt fel, van egy nővére, aki orvos Rouenben, és egy bátyja, az édesanyjuk főiskolai tanár. - " [link]
Attól tartok, nem a tetteset bõré, ami annyira sötét ...
Teljesen mindegy, hogy milyen bőrszínű, és milyen vallású az elkövető. Ha embertömegek legyilkolására törekszik, akkor valami nem stimmel nála agyilag.
Én pl Breiviket is ugyanúgy terroristának tekintem, mert ártatlan emberekkel végzett ok nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!