Munka+ főiskola (levelező) +edzés+barátnő. Lehet ezt mind egyszerre?
Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 23:58
11/16 anonim válasza:
6-os, azért a gyerek se mindegy hogy milyen. Anyum és munkatársai így csinálták a levelezős egyetemet, munka és család mellett. És míg én (ekkor 4-5-6-7-es voltam) egyedül szépen még az iskolában megtanultam mindent, és anyum csak TZ-k előtt nézett rám, hogy azért tudok-e mindent. Addig voltak olyan munkatársai (később mesélte) hogy munka -> haza -> gyerekkel órákat tanulni -> házimunka, aztán ha tudott alvás előtt/helyett tanult egy kicsit.
12/16 A kérdező kommentje:
Amúgy én nagyon keveset szoktam tanulni,mégis 4-5-ös voltam.Nekem a tanulás soha sem volt fontos,elég lusta voltam.Csak rájöttem,hogy ha továbbra is lusta akarok lenni,ahhoz kell egy diploma,hogy egy irodában ücsöröghessek fizikai munka helyett
2016. júl. 27. 00:32
13/16 ziory válasza:
Szia, én óvodában dolgozom, pedagógiai asszisztensként, mellette szociálpedagógiát tanulok levelezőn (általában péntek du. és szombaton vannak órák, vizsgák is a délutáni időpontokban) Mellette heti 2x edzek, és kapcsolatban is vagyok már több mint egy éve. /Távkapcsolat, de rajta vagyunk a közeledésen :) /
Megoldható, csak jól kell szervezni. :)
14/16 anonim válasza:
Ami viszont nem világos, hogy ezek közül pl. az elmúlt 3 évben egyiket se csináltad, és hirtelen úgy döntöttél, hogy akkor "most elmegyek dolgozni, meg szeptemberben egyetem, addig meg beáll az edzéstervem, és ha már itt vagyok szerzek egy barátnőt is". Vagy mondjuk 2-3 elfoglaltság már megvolt, csak szereztél melléjük még egyet.
15/16 K...László válasza:
Barátnő sajnos nem fér bele! Viszont sok munkahelyen még örülnek is, ha egy alkalmazott egyetemre jár, mert egy jövőben megtérülő befektetést látnak benne. Lehet csúsztatni orrba-szájba, meg pihenőnapot cserélni. Általában nagyobb, külföldi tulajdonú cégek ilyenek. Az edzés max annyira, hogy reggelente kimész futni. Ez aktív pihenésnek minősül, és nagyobb szellemi teljesítményt ad. A legfontosabb viszont, hogy milyen anyagi háttér áll mögötted, vannak-e jó kapcsolataid. Érdemes megtámogatni a sulit! Pl egy ismerős cégének a lecserélt, de használható műszaki eszközeit elintézni, hogy juttassák el az iskolának. Üzlet ez is, mint bármi más. A tanulás kb 30%-ot számít abban, hogy elvégzed az egyetemet vagy főiskolát.
16/16 A kérdező kommentje:
Most érettségiztem.Nem jelentkeztem fősulira,megyek OKJ-ra.De a francba,elcsesztem.Rájöttem,hogy nekem kell a fősuli,írtam 3 db 5-ös érettségit.Többre vihetem egy sima OKJ-nál.OKJ után akarok menni.De akkor lehet hogy inkább nappalira kéne?Amúgy amit kinéztem oda igen magas pontszám kell,csak a levelezőre vennének fel államira.De am azt mondják csak bekerülni nehéz,de könnyű suli.Meg igazából,ha olyat tanulok,ami tényleg igazán érdekek,azt elég ha egyszer-kétszer elolvasom.Edzeni 2,5 éve járok,csak a gimi meg a kondi ment eddig.Barátnő nem volt még,de hátha addigra összejön.Nem dobom ki ezért
2016. júl. 31. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!