Levelező szak mellett teljes állás? Véleményeket tapasztalatokat szeretnék.
A tapasztalatok hasonlóak. Kibírható, de nem sokra fogsz emlékezni ezekből az évekből - eleve azért is, mert nem sok minden történésre lesz időd. Hogy megéri-e, azt neked kell eldönteni.
Illetve még egy szempont, én a végére már az elfáradáson kívül nagyon untam is. Ami azért volt baj nálam, mert én sosem voltam képes azt csinálni, amit nem akartam, így a végén már szinte ostorral kellett magamat előre verni.
Csak egy észrevétel: az OKJ tárgyakat pár éve nem fogadják már az egyetemen kreditként, mióta bevezették a felsőoktatási szakképzést csak ennek a tárgyai számíthatók bele az alapszakba. Az igazgató le maradt 2-3 évvel sajnos. A felsőoktatási szakképzés az egyetemen van, ugyanazon a tárgyon vesz részt a felsőoktatás szakképzéses és az alapszakos, ezeket teljes megfeleléssel beszámítják miután elvégzik a felsőo. szakképzést (1,5 spórolható meg ezzel), pont mivel az OKJ tárgyak megfeleltetése elég sok munka volt, össze kellett hasonlítani az ott tanult tárgyak tanrendjét az egyetemével és X százalék megfeleltség esetén fogadták el.
A gazd.men amúgy annyira nem vészes szak, másodévben van pár húzós tárgy, de elég jól tanulható és érdekes a legtöbb óra.
A gazdmen annyira nem hùzós szak mondja ezt az, aki csak hallomàsbòl tudja :D
Meg hàt az sem mindegy hol tanulja az ember, mindegy nyomassàtok a pirosat sok megmondò ember ùgy is csak ennyit ér
Gazdmenes diplomám van BMEről (igen tudom, ez annyira színvonal nélküli egyetem, biztos ezért nem tartottam húzósnak az itteni gazdmnen képzést), de azért oktass ki milyen nehéz :D.
Te hol tanulod/tanultad, hogy húzósnak érzed? BCE? Vagy csak szimplán neked ennyire nehéz, pedig azért elég sokan el tudják végezni időben szóval annyira nem lehet vészes. Habár én sajnos tényleg megcsúsztam egy szemesztert. Amúgy nem írtam olyasmit, hogy a barátnőm szerint, meg hogy azt hallottam, úgyhogy nem teljesen értem miből gondolod, hogy csak hallomásból ismerem a gazdment. :D Azért oszd az észt anélkül, hogy tudnál bármit a végzettségemről.
Az ökonometria, minőségmenedzsment, a számvitel II. volt húzósabb meg a végén a projektmenedzsment (legalábbis szerintem), a többi tárgy nem hiszem, hogy annyira nehéz lenne. Én nappalin csináltam, a levelezőről nincs tapasztalatom, meló mellett biztos nehezebb, de csak mert az azért elég sok időt elvesz a tanulásból, az anyag attól még ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!