Van itt olyan, aki teljes munkaidős állás mellett, levelező szakos főiskolán?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz az időbeosztás? Marad idő azért szórakozásra is?2015. márc. 14. 13:48
1/4 anonim válasza:
Szia! Én a Corvinus Egyetemen tanulok levelezőn, közgazdásznak. Főállásban dolgozok. A tanitás havonta 2 hétvége szokott lenni általában ( péntek-szombat). Sok esetben nincsen jelenléti ív, de a saját érdeked, hogy bejárj, mert akkor mondják el a technikai részeket, hogy vizsgára miből érdemes készülni. Pénteken délután 15:30-20:40ig vagyunk, szombaton 8-17ig. Vizsgaidőszak munka mellett nagyon húzós, a leglényegtelenebb tantárgyakat is szigorúan veszik. Szorgalmi időszakban van időd szórakozni is, de vizsgaidőszakban esélytelen. Egyébként hidd el, megéri elvégezni, akármilyen kemény, bár kell hozzá sok szerencse, kitartás, lazaság. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Általában egy vizsgaidőszakra mekkora mennyiségű tananyag van? Munka mellett ilyenkor estig tanulsz?
2015. márc. 15. 14:43
3/4 anonim válasza:
Negyed éves vizsgaidőszakban általában 3 tantárgy, féléves vizsgaidőszak az nagyon húzós, általában 6-7 tantárgy van, 2 hónap mindennapi tanulást jelent munka mellett. Én ilyenkor délután 6-tól este 10-ig szoktam nyomni.
4/4 A kérdező kommentje:
Az kemény.
És a 6-7 tantárgynál egy tárgyból mennyi tétel van? Ez nagyon soknak hangzik így. Váltakozik az, h negyed vagy féléves a vizsgaidőszak?
Bocsi, de nem vagyok tisztában ezzel.
Köszi a választ.
2015. márc. 15. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!