Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Levelező szak mellett teljes...

Levelező szak mellett teljes állás? Véleményeket tapasztalatokat szeretnék.

Figyelt kérdés
Jelentkeztem főiskolára, gazdálkodás és menedzsment szakra, szeptembertől kezdődik ha felvesznek. 20éves vagyok, elkezdtem dolgozni. Havi 14-16munkanapom van 11órás munkaidővel. Van már egy végzettségem, tehát a tanulás alapjáraton nem okoz problémát, persze fősulin nyilván többet kell tanulnom, mint OKJ-n. Olyanokhoz szólna a kérdésem, akik munka mellett elvégeztek egyetemet/főiskolát vagy jelenleg is így csinálják, hogy mennyire bírható a kettő együtt? Nem ment egymás rovására a két dolog? Sok 'áldozatot' kellett hozni az ügy érdekében? Megköszönök minden választ, tapasztalatot, ötletet ami a témához kapcsolódik!

2016. jún. 13. 23:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
gazdmenes diplomát tudok a bme-ről az egyik dolgozó ajánlotta, évi 3-4-et tud így kihozni...kb. ennyit a bme-ről
2016. jún. 17. 11:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is felvételiztem most de elvileg hetente(!) péntek szombat lenne a tanítás.

Ez teljesen kivitelezhetetlen péntekenként nem tudok felutazni Pestre munka miatt se meg 120-km re vagyok és 2-3 heti feljárással kalkuláltam.

2016. júl. 28. 10:25
 13/14 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

Természetesen én is levelezőre mennék.

2016. júl. 28. 10:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Én jogra felvételiztem. Estiztem már munka mellett, de az más volt, mert keveset kellett bejárni(4 szakmám van), és tanultam a vizsgákra mindig, de ott annak is meglett általában aki nem sokat tudott(bár én tényleg mindig tanultam, meg jó eredményekkel is lett meg minden). Havi 250-300 órám szokott lenni, de zártam máro 400 òrával is, mikor nem volt ember. Ünnep, hétvége nekem nincs. Biztonsági őr vagyok. Melóban tudok tanulni(nyilván csak ezért lett meg minden), de ez nem fog menni egyetem mellett. Saját vállalkozáson gondolkodom, mert amit akarok amellett kivitelezhető lenne, meg majd jövök beugròsnak őrködni.

Nálunk is hetente 2 napot lesz oktatás(most passzív féléven vagyok).

Nektek hogy sikerült megoldani?

márc. 4. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!