2017 szeptemberi kezdés levelezőn 26 évesen + előtte emelt érettségi gáz?
Gàz, ha csak akkor kezdeném meg azt a képzést ami valòban érdekelne?
Most is jàrok egyre, de ez ùgymond időpocsékolàs volt.
Màr frusztràl az is, hogy a környezetem lenéz azért, mert nem vàllalok kb. közmunka szintű melókat, àllandó melóm meg nincs, ahogy olykor pénzem meg semmim se, hogy mondjuk egy önköltséges képzést fizessek. Szerintetek is szànalmas a helyzetem, hogy ennyi idősen is az elején vergődök a dolgoknak újra és ùjra?
Egyáltalán nem gáz.
A mostani emelt bioszon ketten is voltak a csoportban, akiknek dr-i címük is volt, mégis érettségiztek:)) Nyilván megvolt rá az okuk. Soha nem késő váltani, hogy azzal foglalkozz, amit igazán szeretsz.
Legfeljebb az lenne gáz, ha ennyi idősen sem tudnád, mit akarsz.
Ami a munkát és a pénzhiányt illeti, azért jó volna, ha lenne legalább valami részmunkaidős állásod. Ha keveset fizet is, akkor is elég rossz érzés lehet eltartatni magad:(, és ennyire kiszolgáltatottnak lenni, akár egy szülőnek is. De ez csak a magánvéleményem, a te dolgod!
Ne mások kritikája alapján ítéld meg önmagad, és ne aszerint cselekedj, hogy mások mit gondolnak! Azt tedd, amit helyesnek tartasz!
szerintem nagyon jó ötlet
az emelt érettségire fel lehet készülni nagyon szépen
és egyetemen, levelező mellett már el lehet menni normális helyekre is melózni, de előfordulhat, hogy idővel majd a gyakorlhati helyed szerződtet le és akkor az is lehet, hogy tripla annyit megkeresel majd, mint amennyit egy közmunkás
vágj bele, állj neki, a tanulással ki lehet szabadulni a nyomorból (tapasztalat)
;)
A mostani szakod ha nem titok mi volt, hogy időpocsékolásnak tartod?
Egyébként elkezdeni tanulni sosem késő. Duális képzésen gondolkodtál már?
Szerintem nem relevàns semmilyen szempontból, hogy szubjektíven szàmomra miért volt időpocsékolàs.
Annyit azért elàrulhatok, hogy ennyi éppen elég volt belőle, egyszerűen nem mozgatott meg, minek csinàljak olyasmit aminek nem làtom a végét(megcsùsztam tàrgyakkal), értelmét (nehé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!