Munka+ főiskola (levelező) +edzés+barátnő. Lehet ezt mind egyszerre?
Előző vagyok.
A fizuja 50% át levonják vagy marad bent tovább a cégnél de csak 4 órába lesz átjelentve 3 hónapra és csak 4 órát fizetnek ki és ugyanúgy 8 órába kell dolgoznia 2 műszakba. Mivel leszámolt inkább így akkor állás nélkül volt 4 hónapig. A vizsgákra sem tudott készülni, pénze sem volt külön tanárra aki segítsen neki így ott hagyta az egyetemet. Az edzések is elmaradtak így testileg leépült. Azóta már úgy ahogy helyre jött, de a munka után mindig pihen egy picit és utána elfoglalja magát és inkább eljár egy esti OKJ-s iskolába mert azt könnyebben bírja tartani mint az egyetemet.
Az ember szinte végtelen dolgot kibír, csak motiváció kell. A motiváció viszi előre az ilyen helyzeteket, azonban kell terv arra is, hogy mit csinálsz, ha épp hullámvölgy van.
Ha a munka olyan, amit szeretsz, könnyen megy, még ha amúgy megterhelő is.
Ha a barátnőddel egy húron pendülsz, tudtok értékes időt szánni egymásra, és nincs probléma a kapcsolatban.
Így van a sporttal is.
Azonban állítsd fel a saját értékrended! Mi az ami fontos? Merre haladsz?
Nekem pl az egyetemem (mert csak így tudtam felvenni az óráim) gyakorlatilag kedden, szerdán és csütörtökön van... Akkor viszont 8-20-ig, majdnem mindig folyamatosan. Én emellett nem vállaltam be munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!