Miért van ez? Tényleg olyan brutál magas vagyok?
Sziasztok!
12 éves lány vagyok 165 centi. Mindig mindenki azzal jön Hogy milyen magas vagyok. Már nagyon unom az egészet! A barátaim (kivéve párat)3-5 centivel alacsonyabbak nálam és mindig irigykednek a magasságomra. Fogalmam sincs miért. Ha mamámhoz vendég jön (pl. Barátnője, kollégája) mindig megjegyzi hogy már mamámnál is magasabb vagyok és mindjárt férjhez megyek! (Mamámat nem nehéz leelőzni mert 157 centi.)
pedig a magasság és a kor két külön dolog. Nagyon zavar ez az állandó piszkálás. A szüleim nem annyira magasak apum 178 körül van, anyum meg 170 körül. De van pár fiú unoka tesóm aki 180 fölött van. Tényleg ennyire magas vagyok hogy így megjegyzi mindenki?
Hát 165centisen annyira nem számítasz magasnak szerintem, mondjuk lehet hogy csak a többi kortársadhoz viszonyítva.
Viszont hogyha 16-8 lennél akkor ez inkább alacsonyabb lenne. (mondom ezt én 160 cm magassággal xd )
Én 12 évesen 152 centi magas vagyok, és már így is túlnőttem anyát meg mamámat. Az osztályban két lány is 170+ centi, de sose szólunk miatta. Nekem valahogy nem tűnnek magasnak. Majd 180 centi felett, esetleg..
Te se vagy magas, pont átlagos szerintem.
Utolsó, te vagy brutál alacsony inkább.
Amúgy nem, egyáltalán nem.
Én 12 éves korom után pl. már 1 centit se nőttem. A 165 centi egyáltalán nem magas felnőttnél, a te korodban talán kicsit. Amúgy a szüleid magasságát nézve nem hiszem, hogy 10 centinél többet nőnél, de még úgyem leszek kirívóan magas.
Én is 165 cm voltam 12 évesen. 180 centire nőttem végül.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!