Brutál magas lett az egyik értékem a vérvétel után. Mit jelenthet ez? Pajzsmirigy?
Kiba.ott nagy gyulladásban van a pajzsmirigyed! Ez egy fájdalommentes folyamat, sajnos a pajzsmirigy teljes leépülésével jár.
Olvass utána, remélem meggyógyulsz, kezelhető, de ez baromi magas!
Előző vagyok: kerüld a jódot!! Akinek ilyen gyulladása van a jód csak növeli azt! Tablettával kezelhető ne félj!
Ha csak jódozott sótok van inkább jód nélkülit egyél.
Előző vagyok. Sajnos van összefüggés. Nagyon gyenge az immunrendszered sajnos, ennek lelki oka van az 100%. Nagyon nehéz kideríteni, hogy mi lehet az oka, de szeresd magad, nekem is volt pajzsmirigy problémám, agykontrollal és önszeretettel ma már nyoma sincs. A petefészkemmel is volt baj, szintén agykontrollal gyógyultam ki belőle.
Hidd el, hogy meg tudsz gyógyulni! Teljes szívemből kívánom hogy ez így legyen!
17/l
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:48
Tudom, ez bunkónak fog tűnni, de ezért kéne figyelni biológiaórán!
A biológián tanultak alapján össze lehet tenni, de ha valaki véletlenül utánaolvas, az megkockáztatom érti is!
Az autoantitestet a rosszul működő immunrendszer termeli egy szerv/szövettípus ellen!!!!! Tehát nem gyenge az immunrendszere, hanem kisiklott a működése, félreműködik! Hálát adhatna Istennek ezek után ezzel a betegséggel, ha tényleg gyenge lenne!
Valószínűleg a gyógyszeres kezelés során le fogják neki gyengíteni mesterségesen, hogy mentsék a pajzsmirigyét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!