Brutál magas lett az egyik értékem a vérvétel után. Mit jelenthet ez? Pajzsmirigy?
jaj bocsánat, hogy nem vagyok tökéletes, te se tudod megállni kötekedés nélkül...
az erős, egészséges immunrendszer képes megkülönböztetni a saját szerveit így azt nem támadja meg, a legyengült az tévesen támadja meg a saját anyagait
ha tökéletesen erős lenne, akkor nem léteznének autoimmun betegségek DE BOCSÁNAT HA TÉVEDEK NEM VAGYOK OLYAN TÖKÉLETES MINT TE -.-"
Csak az akasztott ki, hogy ilyen bolondságokban hiszel.
Tudom, bunkó voltam, de bevallom, kevésbé bunkón nem tudtam fogalmazni ez esetben.
Rohadtul nem gyenge senkinek se az immunrendszere (kivéve egy tünetes HIV+ nak vagy egy immunhiányosnak).
Nem gyenge, hanem rosszul működik, kb. ugyanazért, amiért minden más szerv, szervrendszer.
A megnövekedett stresszmennyiség (minden ok nélkül is), a sok szennyezőanyag, a sok műanyag, a kevés testmozgás stb-stb.
Amúgy terhesség alatt a szervezet gyengíti a saját immunrendszerét, a növekvő magzat védelmében. A terhesek allergiás tünetei csökkennek vagy akár meg is szűnnek. Ja, és nem lesznek autoimmun betegek a gyengébb immunrendszerük miatt. :DDDD
Én se szeretem a gyógyszereket, és szerintem is sokat hazudik a gyógyszeripar, mert pénzéhes. De a gyógyszeripart ellenzőkkel se tudok egyetérteni. Az igazság valószínűleg itt is, mint nagyon sok helyen, valahol az arany középszeren van.
Nyugi, biztos nem, nem akartalak megijeszteni.
Szerintem az lett, amit az írt, akinek hasonló betegsége van.
Gyógyszert kell szedned, és kész.
De amennyire én tudom, gyógyszer nélkül tényleg nagy gáz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!