Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Úgy érzem, nincs...

Mit tegyek? Úgy érzem, nincs kiút.

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, idegileg és lelkileg teljesen tönkrementem. Rengeteg megaláztatás, bántás ért életem során. 3 helyen jártam óvodába, majd szintén 3 helyen iskolába. Mindegyik helyen kötekedtek, piszkáltak. Szeptembertől egy két éves képzésre fogok járni, de már rettegek, hogy ott is szekálni fognak. De közel sem ennyi a történet. ,,Édesapám" alkoholista volt, verte a családot, a lelki terror sem maradt el. Utána anyunak még 3 élettársa volt, ők is mind alkoholisták voltak, ők is megkeserítették az életemet. Világéletemben negatív emberek vettek körül, mindig bántottak, de a saját házuk táján sosem néztek körül. Teljesen el vagyok keseredve, nagyon fontolgatom az öngyilkosságot, sajnos ez a sorsom, hogy mindig ilyen emberekkel leszek körülvéve. Mit tegyek?

2016. júl. 23. 11:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom nehéz, meg ezt csak te tudhatod milyen is..

De ne add fel!! Egyszer jobb lesz, hidd el!

Ebbe is meg tudod találni a motivációt! Én is így vagyok!

Nem szabad olyan emberekké válnod mint ők, legyen neked ez tükör, hogy ha te feladnád, akkor te is olyan lennél.

Én sem vagyok túl társaságkedvelő, de ki kell állni magmunkért, tudom nehéz, de meg kell tenni.

Én is félek már most, de nem kell velük foglalkozni, mindenki saját magát minősíti, másrészről meg nem kell velük foglalkozni.

Meg arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a gondolataidnak teremtő ereje van, még ha hülyén is hangzik, akkor is így van. Illetve a vonzás törvénye.

Ha csak a negatív rezgéshullámokat árasztod magadból, akkor biztos lehetsz abban, hogy meg fognak találni az ilyen emberek.

Eddig szerintem sok mindent tanultál az életből, milyen is, mindezek segítségével jobbá lehetsz!

Legyél határozott, bátor! De nem muszáj mindenkivel bálycsevegésbe esned, sőt nem is ajánlom.

Egyenlőre csak foglalkozz magaddal, a megerősödéseddel, és a fejlődéseddel!

Ha van kedved beszélegetni, akkor írj! :)

2016. júl. 23. 11:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban! Nekem is hasonló volt a helyzetem (majdnem teljesen ugyanilyen) csak dobd még hozzá azt is, hogy testi fejlődési rendellenességem is van, konkrétan két gyönyörű műtéti heg éktelenkedik a felső ajkamon az orrom alatt. Persze, nem annyira látványos, de engem zavar és sajnos a lányok többségét is zavarja, ami tulajdonképpen teljesen érthető. Bár volt olyan lány is, aki szt mondta, hogy őt egyáltalán nem zavarja, ha elég jó vagyok az ágyban... Ezen kívül volt 7 évig barátnőm akit szerettem, de amikor elvesztettem az állásomat szinte már másnap megcsalt az egyik dúsgazdag munkahelyi főnökével. És ezzel még büszkélkedett is a baráti körünkben, hogy láss csodát, mennyivel jobb pasit talált helyettem pillanatok alatt. Ez után gondolom mindenki megérti, hogy évekig kriminális állapotban voltam, egyedül ittam otthon és nagyon sokszor már előkészítettem a kötelet, hogy felakasztom magam! Tök egyedül másztam ki, pszichológus segítsége nélkül. De jó hír: ha hiszed, ha nem mindezekből tényleg létezik kiút. Ha senki nem törődik veled, akkor meg kell tanulnod törődni saját magaddal. Soha nem felejtem el a napot, amikor elmentem súlyzókat vásárolni egy sportszeráruházba és ahogy cipeltem hazafelé a vonaton rám mosolygott egy gyönyörű szép lány és nem is kicsit, hanem nagyon. Keress munkát, ez az első lépés, mert akkor már nem kell egyedül otthon kuksolnod és lesz pénzed is, amiből elhívhatsz lányokat ide-oda, szórakozni mittudomén... De ha tanulsz, azzal is sokat segíthetsz önmagadon, ez is biztos... Meg ha van munkád, akkor tudsz miből költeni a kinézetedre, hogy ez által felébreszd a lányok feléd irányuló érdeklődését. Ha nem kapsz munkát egyből addig kell keresni, ameddig be nem hívnak valahová, előbb-utóbb mindenki kap valamilyen munkát, csak türelmesen ki kell várni. Ha nem jó a hely, akkor keress másikat, harmadikat, negyediket, nem szabad feladni. És ne legyél túl sokat egyedül otthon, hanem inkább sétálgass a városban, üldögélj parkokban, akárhol, ahol emberek vannak. Szóval nekem sem volt könnyű és nagyon nehezen értettem meg: semmi más lehetőség nincs, csak az, hogy saját kezembe vegyem az életem irányítását és mindig a lehető legjobbra törekedjek, amit reálisan el tudok érni és attól nekem legalább egy kicsivel jobb lesz. Lányok írhatnak ha akarnak, 34 éves vagy, nem vagyok annyira csúnya, csak éppen hogy egy picikét...
2016. júl. 23. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!