Mit tegyek? Úgy érzem, nincs kiút.
Szia!
Tudom nehéz, meg ezt csak te tudhatod milyen is..
De ne add fel!! Egyszer jobb lesz, hidd el!
Ebbe is meg tudod találni a motivációt! Én is így vagyok!
Nem szabad olyan emberekké válnod mint ők, legyen neked ez tükör, hogy ha te feladnád, akkor te is olyan lennél.
Én sem vagyok túl társaságkedvelő, de ki kell állni magmunkért, tudom nehéz, de meg kell tenni.
Én is félek már most, de nem kell velük foglalkozni, mindenki saját magát minősíti, másrészről meg nem kell velük foglalkozni.
Meg arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a gondolataidnak teremtő ereje van, még ha hülyén is hangzik, akkor is így van. Illetve a vonzás törvénye.
Ha csak a negatív rezgéshullámokat árasztod magadból, akkor biztos lehetsz abban, hogy meg fognak találni az ilyen emberek.
Eddig szerintem sok mindent tanultál az életből, milyen is, mindezek segítségével jobbá lehetsz!
Legyél határozott, bátor! De nem muszáj mindenkivel bálycsevegésbe esned, sőt nem is ajánlom.
Egyenlőre csak foglalkozz magaddal, a megerősödéseddel, és a fejlődéseddel!
Ha van kedved beszélegetni, akkor írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!