Elegem van. Nem bírom én ezt már tovább. Nincs ebből kiút úgy érzem. Mégis mit tehetnék?
nincsenek barátaim és barátnőm sem volt 21 évesen akkor én mit szóljak? úgy képzeld el hogy senkit nem érdeklek mindig egyedül lófrálok.
kérdésedre válaszolva: kezdj el sportolni és a tehetetlenségérzés enyhül, és el is múlik
Kérdező, ne kapd fel a vizet, a válasz 5-ösnek részben igaza van. Részben!
Az hogy mik történtek gyerekkorodban, arról értelemszerűen nem te tehetsz. De ezekre a dolgokra ne támaszkodj, más is élt át ilyet - vagy ennél sz*rabbat, mégis éli a normális életét.
A lényeg, hogy ne a vezérfonalon működj, ne úgy érezd magad, amilyen az életed. Példa: Ha rossz történik veled, rosszul vagy. Ha jó, akkor jól. Ez baj.
Szenvedélyre lenne szükséged, de azt szerintem sajnos senki nem tudja megmondani, hogy mivel érheted ezt el.
Utolsónak nincs igaza, tök nem a te hibád! Én a helyedbe lefosn..m az ilyenek véleményét. Nekem is voltak/vannak problémáim bár az enyém más, én majdnem belehaltam a szülésbe a lányommal együtt :( és ezt sokáig nem tudtam feldolgozni.
Sokat bringázol ennek hamarosan lesz eredménye. Sajnálom, hogy tönkretették a gyerekkorodat, de ne hagyd, hogy az egész életedet is tönkretegyék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!