Szerintetek ez normális? (többi lent)
Tegnap a facebookon megosztott egy hírportál egy videót, amin egy 12 éves gyereknek levágják a fejét !!!
Amikor megnéztem nem is kérdezte meg, hogy elmúltam-e már 18, vagy hogy fiú vagyok-e vagy lány.
Egyszerűen semmit !!!
Kortól és nemtől függetlenül, akárki megnézhet egy emberi lény, ráadásul egy gyereknek a kivégzését!!!
Szerintetek az rendjén van, hogy a facebook nem tiltja le az ilyen tartalmakat ?
Ha engem kérdeztek, szerintem felháborító, hogy felengednek ilyen videókat az internetre !!!
Hát nem tudom, nekem a mondandódból csak az jön le, hogy sértegetni tudsz, és ismersz engem. Miközben csak egy 12-13 éves gyerek vagyok, aki még meg sem találta önmagát, de te már ismered. Hát jó. :D
Amúgy mérgelődj csak a semmin, ja és ha ennyire akarsz találkozni mondj egy címet és ott is kiröhöglek. :D
Azt mondtam, hogy "PONT" !!!
Nem kérek több választ !!!
Gyűlölöm ezt a magyar pesszimista, magába és az internetbe forduló antiszociális k*cs*g embereket.
Törlöm magam a redvás g*cibe innen.
Egy normális ember nincs ezen a ki-be b*szott oldalon !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!