Meghalt Édesanyám, normális ez az érzés?
pár hónapja 16 éves fejjel vesztettem el az apukámat, aki tényleg olyan volt mint a másik felem. Én annyit tudtam tenni, hogy nem akartam otthon lenni, az elkövetkezendő 2 hétben nem is bírtam egy helyben maradni, mentem mentem mentem. Még az iskola is megnyugvást jelentett számomra. Nem is nagyon akartam róla beszélni, a legjobb barátnőm is több nap után tudta meg, pedig neki tényleg mindent elmondok. Teljesen elfojtottam magamban mindent, még magam előtt is.
Nem tettem jól ezt. Akkor ezek miatt nem tudtam feldolgozni ezt és rendesen felfogni sem, még a temetéskor sem, ezért rá egy hónapra történt valami amiről az volt az első gondolatom hogy elmondom neki és akkor nyilalt belém az érzés hogy már nincs többé, akkor összeomlottam és eléggé bele is betegedtem ebbe. Sokkal "jobb" ha a halála utáni időszakban megéled a gyászt , persze mindig egy fájó seb lesz a hiánya.
Mintha én írtam volna. Nekem egy hónapja halt meg. Nagyon sajnálom, hogy elveszítetted őt.
29/N
(Anyukám szülinapján írtad ki a kérdést.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!