14-16 évesek! Ti mennyit piáltok? Mennyit vagytok részegek? Ez meddig egészséges, és normális?
14-16 évesen nem egészséges piálni és részegnek lenni. arról nem is beszélve,hogy a törvény is tiltja.
de a fejlődésben lévő szervezetnek sem tesz jót.
+ szerintem elég ciki részegnek lenni. lehet a ti korosztályotok menőnek tartja,de inkább szánalmas.
ha elmentek valamerre szórakozni 1-1 sör vagy koktél szerintem belefér. de komolyabb töményet én nem ajánlanék egyáltalán
Soha nem voltam részeg, ünnepekkor kapok pár korty sört. Max nèha mentését iszok.
14
20 éves vagyok és 15 éves korom óta aktívan bulizok és voltam már nagyon részeg is, egy évig sokat cigiztem is (mostmár csak hétvégente pár szál)
idén érettségiztem (5 éves gimi+ évvesztes vagyok, nem buktam soha) mindenből összejött az ötös és bőven 450 pontom van, szóval attól, hogy fiatalon bulizni jársz nem feltétlenül leszel buta gyári munkás....
ettől függetlenül azt javaslom, hogy ne vidd túlzásba, ismerd a határokat ha iszol és a cigivel meg főleg óvatosan!!! sokan szidják a piát de lóf**z a cigihez képest hosszútávon
Én annyi idősen minden hétvégén be voltam rúgva, állandóan cigiztem. (Ma már csak bulik alkalmával pár szál). Minden moslék piát megittam. Tökéletes időszak volt arra, hogy megtanuljam a határaimat, megtanuljak mértéket tartani és azt is hogy mit érdemes meginni meg mit nem. Egészséges nem voltam, sokat voltam beteg.
Ma már ha iszok is vagy keveset, vagy normális italból többet, persze így is előfordul hogy átesek a határon. Én ezt nem tartom nagy problémának. Sportolok, egészséges vagyok, semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!