Ti nem féltek a terroristáktòl? További lent!
nem, egy poros kis falu nem célpont senkinek. Ha meg atomerőművet robbantják, azt úgyse fogom felfogni, mert mire felfognám már meghaltam.
Rettegve meg nem lehet élni.
Nem ezektől a barna, beöltözött, senkiháziaktól kéne félned, hanem inkább azoktól akik közvetlen közeledben élnek, normális emberek. Én most nem azt mondom, hogy örökké félj, de mi közöd lehetne neked egy terroristához? Hol láthatnál? Ha csak nem Franciaországban, meg ilyen háborús övezeteken lovagolsz, akkor csekély az esélye. Magyarországon nem hinném, hogy terroristák fejeznének le fiatalokat. Nézz néha híroldalakat, híreket, ahol olyat lehet hallani ahol a saját apa nyírja ki családját, meg hasonlók.
Elég alaptalan félelmed van, paranoia.
"barna, beöltözött, senkiháziaktól kéne félned"
"Tényleg iluen buták az emberek,hogy nem látják azt,hogy azòta vannak ilyenek Euròpában miòta jönnek a "menekültek" "
Csak pár kiragadott szösszenet, amit az itthon született, arab származású szomszédod most elolvas, aki dolgozik, egyetemre jár, stb...
És ettől most ideges lesz, és meglát téged az utcán...
Nem, nem is téged, hanem az egyik fehér bőrű rokonod...
Nem tudom, ha naponta olvasnám a népemről azt, hogy: senkiházi, migráncs, terroristák, stb...mit váltana ki belőlem...
Valószínű még az is terrorista lesz, aki nem akart az lenni.
Mint az utóbbi valamelyik támadás elkövetője, egyszerűen csak begőzölt a sok beszólástól.
Hát ez jó, ha valaki beszól, kimegyek az utcára és elkezdek gyilkolàszni ez jó, hátha megnyugszom kicsit.
Egyébként énis a paranoiás fajta vagyok, fèlek is a városba utazni emiatt, sok a fura arc.
Lehet, hogy ha Amerikában laknék, nagyobb biztonsàgban lennènk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!