Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért fontos ez a férfiaknak?...

Miért fontos ez a férfiaknak? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Eddig kettő komolyabb kapcsolatom volt, és mindkettőben a párom nem bírta elviselni, hogyha nem a legjobbat kapom. Ez természetesen nagyon aranyos, azonban gyakran van, hogy kinézek magamnak egy például számítás technikai eszközt, ami teljesen jól szuperál majd, ki is tudom fizetni magam, azonban utána azon megy a vita, hogy ő megveszi nekem a sokkal jobbat, természetesen sokkal drágábban is. Ruhákban, kiegészítőkben, mindenben ugyanez. Nekem is van keresetem, megengedhetem magamnak, hogy megvegyem magamnak ezeket és én meg vagyok elégedve a gyengébbel is. Nem vagyok az a golddigger nő, akit ez éltet. Mit mondjak a jelenlegi páromnak, hogy elfogadja, nem kell mindent neki finanszíroznia számomra, és főleg nem a legjobb minőségű a feltétlen szükséges? Ezzel esetleg megbántanám a férfiúi hiúságát? Azt semmiképpen sem szeretném! 22/N
2016. júl. 20. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ezen megbántódna :)

Mondd meg, hogy már vettél, és teljesen jó, akkor is, ha nem a legdrágább modell, ezért felesleges másikat, drágábba venni. Ezek csak tárgyak.

2016. júl. 20. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Birtoklási vágyra utal, ha sokat akar rád költeni.

Legyél határozott és egyenes.

Mond meg,ha valami nem kell.

Vigyázz a fazonnal.

2016. júl. 20. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Én is ilyen vagyok, de marhára nem a birtoklási vágy miatt veszem meg neki a drágább cuccot, hanem azért, mert közel fizikai fájdalmat érzek akkor, amikor látom, hogy valami szart akar venni drágán.

Kattant vagyok, ez van. Mindenből a lehető legjobb kell.

2016. júl. 20. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem te is csak egy tárgy vagy neki.
2016. júl. 21. 09:56
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Örülj neki, hogy ilyen pasijaid voltak :D
2016. júl. 21. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!