Igaza van ennek a románnak? Mi a véleményetek róla?
Egy stratégiai játék chatjén beszéltem egy románnal, vagy már lehet, hogy vita volt. Elsősorban Magyarországról és Erdélyről volt szó.
Megkérdeztem tőle, hogy ő szereti vagy utálja a magyarokat. Azt válaszolta, hogy Erdély miatt még mindig viták mennek és a magyarokról nincs senkinek jó szava a világon. Ebben lehet, hogy egy kicsit igaza van, de egy kicsit sértésnek is vettem, mert a románokat hol szeretik bárhol a világon (?).
Felsorolja nekem, hogy kik Románia szövetségesei (utalni akart arra, hogy Mo.-nak nincs támogatója a világon).
Azt mondta, hogy az USA, Franciaország, Görögország és Németország mind szövetségese a románoknak. Az USA támogatta a románokat, hogy az oroszok ne lépjenek be az országba (azt hiszem, ezt mondta). Görögország meg valami turizmus projektben segítette a románokat.
Ti hogy veszitek észre? Ennyi támogatójuk van nekik? (ha kategória rossz, elnézést)
Kár volt vele leállni vitázni. No, nem azért, mert román, hanem mert hülye.
Sajnos nincs túl jó hírünk nyugaton, de nekik, ha lehet, még rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!