Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Igaza lehet, tényleg paranoiás...

Igaza lehet, tényleg paranoiás vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy ember, akivel veszekedtünk, és"megfenyegetett", hogy majd az egyik rendőr ismerősét rám küldi, csakhogy kicsit úgy rám ijesszen. Nem vettem akkor őt komolyan, azóta már el is telt jó pár hónap, szinte el is felejtettem, hogy ezt mondta. És egyik reggel mentem dolgozni, vártam a buszt, és két rendőr jelent meg, szép lassan, komfortosan jöttek felém. Mármint a buszmegálló felé. Én meg szó szerint pánikba estem. Hajnali 5 órakor egy lélek nem volt a megállóba, a táskámon kívül semmi nem volt nálam, még védekezni se tudtam volna semmivel, ha ezek megtámadnak. És odaértek mögém, én meg már készültem az ütésre, de ők csak továbbsétáltak, illetve kétszer még visszanéztek.

És ezt meséltem az egyik munkatársamnak, aki azt mondta, hogy ez már paranoia, és hogy akkor ezek után majd minden járőröző rendőr láttán pánikba esek?? Szerinte csak véletlen volt, hogy épp arra jártak, ha bántani akartak volna, akkor bántottak volna. Jó, ez igaz, de pont akkor, mikor én vártam a buszt, és akkor minek mentek olyan lassan, és minek néztek még vissza kétszer is??

Szerintetek igaza van, és tényleg én túloztam csak el a dolgot?

L/20

2016. máj. 4. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon eltulzod a dolgokat
2016. máj. 4. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Alapbol, a rendor miert bantana? Nem az a dolga. Nem hiszem hogy lenne olyan rendor aki a baratja kedveert megverne valakit es kockaztatna a karrierjet. Ha meg van olyan hulye hogy megteszi, akkor eselyes hogy nem szolgalati idoben, egyenruhaban fog nekiallni.

Miert neztek vissza a rendorok? KETSZER IS? Azert, mert lattak rajtad hogy parazol es hogy valami nincs rendben. Testbeszedbol is kikepzik oket, igy tudnak gyanus viselkedesu embereket tomegekbol kiszurni.

Kicsit tulgondoltad ezt a tortenetet:)

2016. máj. 4. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:

A paranoia más szóval óvatosság.

Vegyél egy gáz sprayt.

2016. máj. 4. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:

"Jó, ez igaz, de pont akkor, mikor én vártam a buszt"

Igen. Rá 5 percre meg egy ház előtt voltak. Rá 1 órára meg egy utcában sétáló ember mellett sétáltak el...

"és akkor minek mentek olyan lassan"

Semmi dolguk sem volt.

"minek néztek még vissza kétszer is??"

Tetszettél nekik lehet. 1000 oka lehet.

2016. máj. 7. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!