Miért van az, hogy ebben az életben MINDEN szerencse kérdése?! (bővebben lent! )
Ez hozzáállás kérdése. Az ember sokkal jobban szeret azzal foglalkozni, amije nincs.
Nekem nincs pénzem utazgatni, a tanulásnak élni, majd álmaim szakmájában dolgozni. Van rokonom, aki gazdagságba született és még csak nem is korlátozták semmiben. Jó volt rajzból, művészetire ment, fizették mindenét, egyetem, albérlet, utazgatások (azért utazott több ezer kilométert, hogy ihletet gyűjtsön egy új festményéhez...), kaja, szórakozás. Sokáig iszonyúan irigy voltam rá, talán még most is. Miért nem én születhettem abba a családba???
Aztán rájöttem, ezzel csak magamnak ártok. Elkezdtem sorra venni, mi az, amim van, ami boldogsággal tölt el. És ezek erőt adnak az utam végigjárásához, igaz sokkal nehezebb, mintha gazdag lennék, de minél keményebben dolgozol, annál büszkébb leszel magadra, ha elérted a céljaid.
Szia.jó a kérdés jo a válaszok!
Hozzá tenném azt is.Nézheted picibe meg nagyba is a dolgot.
Nézük nagyba..ki miatt van hogy ennyi a fizetésed ?és nem annyi amennyi pár 100km re nyugatara??
Miért van hogy aki pl lop csal hazudik nyiltan..Még se bujkál
Ez az ami igazán dühitő és itt kéne keresni a felelösöket..
Ülsz majd 60 évesen ,nézel vissza a multba és köpsz majd egy jó nagyot..
Igaza van a kérdezőnek.
Sok embert ismerek, akinek SZERENCSÉNEK köszönheti most ilyen jó élete van.
Már Darwin megmondta, hogy nem a legokosabb marad életben. És nem is a legerősebb. Hanem aki leginkább képes alkalmazkodni a változó körülményekhez.
Alkalmazkodj kedves kérdező - és a szerencse melléd szegődik.
Ha meg konokul ragaszkodsz az ideáidhoz, akkor véged van...
Ezek közül semmi sem szerencsén múlik, de ha így lenne sem lehet e kis témakörök összességét kiáltalánosítani "MINDEN"re.
Fejlődés is csak rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!