A szerelem ránk találása csupán csak szerencse kérdése?
Nem, be is vonzhatod az életedbe. Sok módszer létezik, a feng shuitól kezdve az agykontrollon keresztül mindenféle. Ha érdekel, nézz körül a témában.
Ha érdekel, elmesélem az én történetem. Szép lány voltam, mégsem kellettem a kutyának sem. Egyetlen buliban sem kért föl senki, 20 éves voltam, de még nem jártam senkivel. Aztán elhatároztam, hogy ezen változtatni fogok.
Először kidobtam a ruhatáram (mert igenis, a ruha teszi az embert!), a fekete kötött garbó helyett kivágott piros pulcsit, a bakancs helyett magassarkút vettem magamra. Mondogatni kezdtem magamnak, hogy "csinos vagyok, vonzom a pasikat" naponta, többször, sőt, szinte állandóan.
A pasik jöttek, elkezdtek körülzsongani. Egyik a másik után. Valami azonban nem stimmelt. Mindenki csak "azt" akarta, szerelem meg sehol...
Na ez nem jó így. Újra elkezdtem elemezni a helyzetet. Változtatni kell a viselkedésemen, valamit rosszul csinálok... Megpróbáltam olyan lenni, amilyen tetszhet a férfiaknak. Jött az első nagy szerelem, aztán a másik. Pár hónap múlva mindenki dobott, merthogy unalmas vagyok. (Hozzá kell tennem, én egy okos nő vagyok, aki bármiről tud beszélgetni, jól főz, jó humora van, szóval nem értettem.)
Valami nem stimmel, de mi??? Majd megőrültem. Aztán rájöttem: igen, valamit rosszul csinálok. Olyan akarok lenni, amilyen szerintem tetszik a férfiaknak - de nem olyan, amilyen én vagyok!!! Felfogtam: buta szerepet játszok. Na, újabb félév (és egy újabb pasi - "már majdnem szerelem volt"), mire rájöttem, hogyan kell egy párkapcsolatban önmagad lenni.
Sikerült. A pasik a lábaim előtt, szó szerint. Hetente más randi, virágcsokrok garmadája a vázámban, sok szerelmes férfi. Unalmasak voltak - szerepet játszottak... Olyanok akartak lenni, amilyen szerintük nekem tetszhet.
Aztán találkoztam egy sráccal. nem játszott szerepet, önmaga volt, a hibáival együtt. nem akart macsó lenni.
Ma a férjem. 10 éve. És szeretjük egymást.
Szóval, igen, bevonzhatod az életedbe a szerelmet - de a szerelemért meg kell dolgoznod! Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!