Tényleg elmúlik a szerelem egy idő után? És milyen utána a kapcsolat? Általában mennyi idő után múlik el?
Nem múlik el,csak mikor már teljesen kiismeritek egymást és együtt éltek, nyilván nem olyan lesz mint eleinte, hogy nyaljátok faljátok egymást ahol csak tudjátok, hisz mindenre lesz bőven idő. Attól h a fellángolás már kevesebb lesz(ami egyénfüggő) ugyanúgy szerelem. Csak belebeszélik mindezt az emberbe..ne higyj senkinek.
Arra figyelj, hogy ha a fellángolás már nem lesz olyan sűrű mint eleinte, nehogy azt hidd hogy a szerelem is elmúlt..Dehogy múlt, ott van mélyen a szívedben...Csak erre már akkor jönnek rá az emberek, amikor megtapasztalják milyen is nélküle.
10:13 nem. a szerelem lényege a kizárólagosság érzése, a szereteté meg nem. ennyi.
attól még működik a szerelem különféle intenzitással, az elején rózsaszínködös, aztán enyhül, de tudod vannak, akik 15 vagy 25év után is szerelmesen néznek egymásra, ölelkezve alszanak és mindent megtesznek a másikért.
Hogyne múlna el. Szerinted igaz amit a szappanoperákban látsz? Persze hogy nem. Egyénenként változó. Nekem pl. 3-4 hónap múlva vége volt a ködnek, és ez több mint 1 évvel ezelőtt volt.
Sok házasság azért megy tönkre mert a nő már nem szerelmes a párjába és azt hiszi hogy ha elmegy másik pasihoz akkor megtalálja a sírig tartó szerelmet, de annyi esze nincs fel fogni hogy ilyen nincs.
A rózsaszín köd szerintem nem egyenlő a szerelemmel. Illetve nem csak az a szerelem. Egy idő után már nem remeg kezed-lábad, mikor a másikat látod, nem várod őt minden percben, ha elmegy, és nem feltétlen futsz messziről a karjaiba, ha megjön.
De ettől még mélyen és őszintén szereted, hiányzik, ha nincs veled, és elé mész boldogan, ha megjön, csak más intenzitással öleled meg (de nem kevesebb szeretettel).
Nem az a baj, ha csitulnak az érzelmek, hanem ha egyáltalán nem tudsz utána a párodra nőként/férfiként tekinteni, és kifelé kacsintgatsz, magad sem tudod, miben reménykedve.
A rózsaszín köd nálam nagyon rövid ideig tartott, 2-3 hónapig talán, mára (2 év után, majdnem ugyanennyi ideje együtt is élve)) tökéletesen kiismertem párom, az összes idegesítő tulajdonságával együtt, kicsit meg is hízott, de most is csak ő kell nekem, el sem tudnám képzelni az életem más férfival.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!