Aki szép, az reggel is szép?
Ezt ugye nem szó szerint értjük? Mármint a "reggel" itt arra szinonima, hogy "smink nélkül"? És a reggel egy biztos pont, amikor valakin nincs smink. Az is lehetne, hogy aki szép, az fürdés közben is szép.
Csak mert férfiakra még nem hallottam ezt mondani, reggel viszont MINDENKI ronda. Amikor puffadt a feje, azt sem tudja, hol van, hunyorog, ködös a tekintete... soha nem szép látvány.
Nem pörgöm túl, csak soha nem értettem, hogy a kolbászszájú, morcos emberen mi olyan szép.
Egyébként vannak olyan elvetemültek, akik sminkben alszanak.
"Persze, de a szerelmet vegyük ki az egyenletből, mert nem objektív.
Objektíven reggel vízihullák vagyunk."
TE vizihulla vagy. Más attól még nézhet ki jól.
Igen.
Bár kérdésed 1. 2 szó alapján már értelmezhetetlen, ha valami 1-től 100íig végig változás mentes, akkor mindenhol valami.
De ne a lány reggel. Hanem akibe nem vagy szerelmes. Táborban az osztálytársak. Vagy nem tudom. Valóságshowban a sok emberke.
Kérdés, hogy ezt miért nem halljuk nők szájából? Helyes pasi is kellhet vérben forgó szemekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!