Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki szép, az reggel is szép?

Aki szép, az reggel is szép?

Figyelt kérdés

Ezt ugye nem szó szerint értjük? Mármint a "reggel" itt arra szinonima, hogy "smink nélkül"? És a reggel egy biztos pont, amikor valakin nincs smink. Az is lehetne, hogy aki szép, az fürdés közben is szép.

Csak mert férfiakra még nem hallottam ezt mondani, reggel viszont MINDENKI ronda. Amikor puffadt a feje, azt sem tudja, hol van, hunyorog, ködös a tekintete... soha nem szép látvány.

2016. júl. 8. 21:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
34%
Reggel csak a seggem szép
2016. júl. 8. 21:47
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne lenne az?

Van aki aranyos olyankor. Nem szexi, de aranyos.

2016. júl. 8. 21:48
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
#1 Te reggel felkelve egyből a seggedet nézed?
2016. júl. 8. 21:49
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Eddig minden barátnőmet szépnek találtam ébredés után, smink nélkül. A reggeli fejről pedig erős azt mondani, hogy sohasem szép látvány. Ha valakit szeret az ember, kevésbé előnyös állapotában is szépnek látja a másik
2016. júl. 8. 21:50
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
#1 húú de gáz...
2016. júl. 8. 21:50
 6/18 A kérdező kommentje:

Persze, de a szerelmet vegyük ki az egyenletből, mert nem objektív.

Objektíven reggel vízihullák vagyunk.

2016. júl. 8. 21:55
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
A nők, reggel, még alszanak, akkor szépek:) Nincs még az a sok ocsmány kence felkenve:) Én meg csak tök sötétben lehetek szép.
2016. júl. 8. 21:59
 8/18 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem én reggel is szép vagyok. Lefekvés előtt iszom 1 pohár vizet, mindig használok arckrémet, nem látom, hogy reggel puffadt arcom lenne. Kényelmesen és nyugodtan alszom a legtöbbször.
2016. júl. 8. 22:04
 9/18 anonim ***** válasza:
Ti tudtátok,hogy alvás közben nem bocsátunk ki szagot.Máemint nincs egyáltalán szagunk.
2016. júl. 8. 22:11
 10/18 MZ.per.X ***** válasza:
100%

Nem tudom mit pörgöd ennyire túl ezt a kérdést kérdező. Amúgy a puffadt fej, hunyorgás 2 perc és eltűnik, onnantól meg tulajdonképpen a reggeli, kipihent arc a leginkább kisimultabb.

De röviden az aki szép, az smink nélkül is szép a lényeg.

2016. júl. 8. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!