Szép napot! Kinek mi a mai program?
Szia!
-12-ig gépezés, majd bemegyek anyum munkahelyére, hogy bevigyem nekik az ebédet.
-Meggyőzőm anyut, hogy nem szeretem az ebédet (ami ma van) és hazamegyek.
- Elmegyek játszani a nyulaimmal.
-Gépezek 3-ig
-Kimegyek az udvarra a barátaimmal 8-9 ig
-Gépezek, és beszélgetek a maradék időben (persze, ritkán van miről beszélni, de kitalálok valamit)
-11-kor lefekszem.
Szia:)
ma szabin vagyok, így most kávézom, aztán filmezek kb. délig, aztán vennem kell pár dolgot a Rossmanban, délután kimegyek futni, ha nem fog szakadni az eső.:) este pedig iszogatunk a bnőimmel!
26l
Szia!
Ma pihenek mert holnap már menni kell dolgozni.
Délután találkozom az egyik barátnőmmel.
Kb ennyi mára a programom.
22/L
Most keltem, mindjárt készülődni kezdek, mert anya ma legalább tízféle helyre el akar menni, (hivatalos ügyek, önkormányzat, csekkek befizetése és hasonlók) és úgy döntöttem, hogy elkísérem. :)
Ha hazaérünk, rendet rakok egy kicsit a szobámban, olvasok és/vagy filmezek, összepakolok, mert holnap egy barátnőmnél alszom. Manikűrözök, pedikűrözök, bőrradírozok, pakolásozok. :)
18/L
Gépezés és unalom egész nap, egyszer elmegyek a boltba, de nem nagyon van mit csinálnom ma se, meg egész nyáron
18/F
Na,akkor azért jól telik mindenkinek!:)
Én mindjárt nekiállok angol tesztet csinálni(nyelvvizsgám lesz majd) meg kis bioszt tanulok (jövőre emelt érettségi) :) Aztán filmezek és délután meg megyek dolgozni fél 2-re :( (bár diákmunka,nem is kell naponta menni,szóval pihenésre is jut idő szerencsére) :D
Megpróbálok pihenni és gyógyulni, ugyanis tegnap lebetegedtem.
Ebben semmi különleges nem lenne, de már 4. éve mindig ugyanekkor, a születésnapomon betegszem le :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!