Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők, nektek tényleg fontosabba...

Nők, nektek tényleg fontosabbak a belső értékek, mint a kinézet?

Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 18:59
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Mert nem hitted el amit mondok! Én nem kamu vagyok meg hazug amit leírok magamról, az igaz! Be bizonyítottam hogy van barátnőm, és nem guminőm! Erre te áeg fikázol minket meg sértegeted a barátnőmet láthatatlanul. Azt seá tudom kivagy, és nem is miért írtál ide, vagy miért állok le veled irogatni!
2016. júl. 5. 16:22
 32/36 A kérdező kommentje:
Nem is értem*
2016. júl. 5. 16:23
 33/36 A kérdező kommentje:
Biztos szellemileg valami bajod van! Egy felnőtt értelmes nő,nem akad ki egy képről, és nem sérteget. Van neked jobb dolgod? Hány éves vagy? Biztos nem vagy 15-nél több. Ha igen, valami pszihés bajod lehet!
2016. júl. 5. 16:28
 34/36 anonim ***** válasza:
Szegény kérdező. Én sajnálom az ennyire sérült embereket :(
2016. júl. 5. 20:45
 35/36 anonim ***** válasza:

Nem nagyon fogtad fel.

Most sem hiszem el, mert nem tudom, te ki vagy. Egy ismeretlentől kaptam két ismeretlenről képet. Honnan tudjam, hogy azok közül kettő ugyanaz?

Ezt tudod követni?

2016. júl. 5. 20:55
 36/36 A kérdező kommentje:
Aki hülye, az hülye!
2016. júl. 6. 06:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!