Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők, nektek tényleg fontosabba...

Nők, nektek tényleg fontosabbak a belső értékek, mint a kinézet?

Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 18:59
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Xarom le ezzel akarsz visdzavágni azt hiszed qva okos vagy. Túl nagyok az ujjaim a telóhoz képest és néha nem érzékel a billentyűzet, mivel túl kicsi a kijelző, nem tudom javítani a hiábákat. Jobban vagy? És nem 50 éves hanem 27, és itt látszik hogy én nem a külsőre megyek.
2016. júl. 4. 20:43
 22/36 A kérdező kommentje:
Inkább menj és csajozz ne velem legyél elfoglalva. Meg ha az sem tudod kivagyok, és nem hiszel nekem, minek foglalkozok velem? Törőd magaddal!
2016. júl. 4. 20:45
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Csajoznék én, ha vonzanának, hetero nő vagyok, nyuszi, de így is találnék ennél az asszonynál jobbat. Kizárt, hogy 27.

Ha mégis, akkor pedig itt a megoldás, hogy miért szidsz más nőket. Jobbat akarsz, de csak ez jutott. Igazságtalan, hogy lehetne egy tényleg 27 éves nőd, aki nem zsírkrétával sminkel.

2016. júl. 4. 21:16
 24/36 anonim ***** válasza:
0%

Ha erre a kérdésre valóban érdekel a válasz, kérdezz meg pár bunkó helyes srácot, meg pár normális, de nem előnyös kinézetűt. Mindjárt megkapod a valóban reális választ.

A nők többsége úgysem fogja neked azt mondani, hogy a külső nagyon fontos, mert nem vetne rájuk jó fényt. Egyből megkapnák, hogy felszínesek és hasonlók.

2016. júl. 4. 21:46
 25/36 anonim ***** válasza:
81%
Na, már megint egy hisztis p_csa. Nőjj fel és fejezd be a rinyálást. Változtass magadon, ha nem vagy elégedett az életeddel. Hidd el, hogy itt senki nem kíváncsi a picsogásodra
2016. júl. 4. 22:04
 26/36 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy szimpatikus külsőre egy csajnak, egyszerűen nem fog szóbaállni veled, ennyi, ez biztos. Hogy a kezdeti szimpátia után mi történhet később két ember között az már más kérdés, de az előző mondat akkoris igaz.
2016. júl. 4. 22:10
 27/36 anonim ***** válasza:

Ez egy hazugság! Egy álszent duma...

Úgy a nőknek mint a férfiaknak is fontos a kinézet.

Ha ennyire nincs igazam, akkor menjünk ki az utcára és legyünk kapcsoltabn egy hajléktalannal (hisz jószive van, kedves stb...).

Hogy is van ez kéremszépen?!

2016. júl. 5. 08:38
 28/36 A kérdező kommentje:
Nem kell hogy szép legyen*
2016. júl. 5. 15:24
 29/36 A kérdező kommentje:
Megnézni mádokat azt megtudsz, meg kritizálni egy képről. Biztos xar életed lehet gyomorult!
2016. júl. 5. 15:26
 30/36 anonim ***** válasza:
Szivecske, te küldted a képet, hogy nézzem meg. Ezek után az a bajod, hogy megnéztem?
2016. júl. 5. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!