Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mikor volt az első...

Nektek mikor volt az első csókotok?

Figyelt kérdés
Légyszi meséljetek! :)

2016. jún. 28. 15:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
15 éves voltam, egy lánynak udvaroltam. Egy nap ült az ölemben, én nem akartam elsietni a dolgot, de ő megelőzött és megcsókolt.
2016. jún. 28. 16:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem volt, és nem is hiányzott.
2016. jún. 28. 19:45
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Ami azt illeti pontosan tegnapelőtt volt 6 éve :D

Buliban berúgtam, és elkapott valami idegen pasi lol.

2016. jún. 29. 00:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezeket olvasva még gázabbnak érzem magam, hogy nem hogy barátom nem volt még, csókolózni sem csókolóztam soha. :D

De gyakran elképzeltem már, ott jó volt :D

18/L

2016. jún. 29. 11:56
 15/16 anonim válasza:
MÉg nekem sem volt se barátom,sem első csókom :D 17/L
2016. jún. 29. 12:32
 16/16 anonim válasza:

Azt hiszem három éve volt, 14 voltam. December 13-án, pénteki napon xD. Volt egy fiú a szomszéd faluban aki udvarolt nekem, nagyon helyes volt :) és pénteken barátnőmmel azt terveztük hogy házibuliba megyünk a fiú falujába. :DD viszont ugye egy suliba jártunk, és az én osztályomnak elmaradt az utolsó órája. Később kiderült, hogy a fiúnak is. Így mellettünk szórakoztak a haverjaival, amíg az egyik azt nem mondta, hogy csókoljon meg. Én itt már lefagytam, de próbáltam elhinni hogy nem fog itt mindenki előtt. De mégis XD elkapott és én gyorsan bezártam a szám, igy ez nem volt igazi csók. Az esti buliban viszont megittam egy pohár k**vaerős szilvapálinkát, és annyira jó kedvem lett tőle, hogy elmentem az előbb említett fiúhoz (HÁZHOZ!!) és mikor kijött, megcsókoltam az utcán és ott csókolózni kezdtünk. Azt hiszem az volt életem legelső és egyben legeslegjobb csókja. Még most is emlékszem, minden apró részletre. Sajnos később nem jártunk... :/

17/L

2016. júl. 1. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!