Nektek mikor volt az első csókotok?
Öhm, tehát 17 voltam, kb harmadjára találkoztam a pasival, aki cigin és kávén élt szinte, idősebb volt tőlem pár évvel.
Mentem már hazafelé és búcsúzás képpen csókolt meg, de az a tömény keserűség ami a szájában volt az szörnyű volt. Nem löktem el magamtól, nem akartam megsérteni, de borzasztó volt.
Ahogy Radnóti Miklós mondta: "...és ott a park, a régi szerelmek lábnyoma,
a csókok íze számban hol méz, hol áfonya..."
Csakhogy ez egy hamuba forgatott, fekete kávéba áztatott több hetes áfonya volt. :\
#1 voltam.
Egyszer 12 vagy 13 éves koromban szájon puszilt egy fiú, az szörnyű volt...
Neten ismerkedtünk meg és mielőtt megbeszéltük, hogy találkozunk, küldött magáról egy képet, amin egy egész aranyos fiú volt, ehhez képest találkoztunk és elég nagyot csalódtam a látottakban.. Ugyanis nem is a képen lévő gyerek volt az, hanem egy nagyon ronda fiú, aki vagy fél fejjel alacsonyabb volt nálam, holott volt kb 17 vagy 18 éves, már nem is tudom..(Mellesleg én 160 cm vagyok.) És a testalkata is elég lelombozó volt, ahhoz a 150 pár cm-éhez volt vagy 45 kg vagy mennyi o.o Úgy emlékszem, még mesélt is valami olyasmit, hogy volt valami hormon betegsége, ami miatt nem fejlődött úgy a teste, ahogy kellene..És közölte, hogy hát a képen, amit küldött, mint látom, nem ő volt, hanem egy haverja, csak félt, ha meglátom, hogy néz ki, találkozni se akarok majd vele..Ja és a hab a tortán: Még a szája is hagymaszagú volt.
Nem tartom egyébként magam valami felszines hülye ribinek, de azért az a gyerek tényleg nagyon nem volt az esetem..Biztos van olyan ember, akinek tényleg tökre mindegy, hogy néz ki a párja, de én nem ilyen vagyok. És hát egyáltalán, egy szemernyit se jött be a gyerek és legalább nem akartam napokig vagy hetekig hitegetni, miközben egyáltalán nem nem is tetszik, szóval miután szájon puszilt, mondtam neki, hogy hát bocsi, de nem hiszem, hogy folytatnunk kéne ezt...
És hát elég rosszul éreztem magam ez a randi után, eleve azért, mert köcsög voltam azzal a fiúval, hogy igy lekoptattam, másrészt mert ugye nem is magáról küldött képet és emiatt is átverve éreztem magam, meg meg is ijedtem valamennyire, hogy amúgy lényegében bárki küldhette volna azt a képet, még ennyi szerencsém van, hogy ezzel a gyökérrel beszélgettem, nem valami pedofil pszichopatával, mert akkor már haza se mentem volna többé..
Na és másnap vettem észre, hogy a gyerek, bosszúból, amiért lekoptattam, kirakott rólam pár nagyon nagyon előnytelen képet facebook-ra, amiket akkor csinált, mikor épp nem figyeltem és küldött egy tucat, oldalnyi hosszúságú üzenetet nekem arról, hogy mekkora idióta kis szutyok, felszines qrva vagyok, amiért nem akartam járni vele XD
És az első igazi csókom meg az első barátommal történt meg, mondjuk előtte még egyikünk sem csókolózott és elég bénára sikerült xDD De még igy is ezerszer jobb volt, mint az a szájrapuszis történet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!