Miért büdös minden idős ember és gombás a lába?
Nézd, találtam egy ilyet: [link]
Egyébként bizonyos betegségek bizonyos szagokkal járnak, és a kor előrehaladtával az ember gyengül is, kevésbé tud segítség nélkül odafigyelni magára, nem biztos, hogy ugyanúgy tud tisztálkodni, a gombásodás fertőzés, a víz segíti a szaporodását, na most ha egy idős ember például nem tud lehajolni, nem biztos, hogy tudja megfelelően kezelni a lábát.
Értem a kérdést, csak fogalmazhatsz árnyaltabban is. :-)
Miért lenne bunkó a kérdező? Egyszerűen feltett egy kérdést.
Sok öreg azért büdös mert már máshogy működik a testük és sokkal több olyan dolgot állít elő aminek szaga lehet. Emellé az öregek nem járnak minden nap olyan helyekre ahol meg kell felelni ezért kevesebbet is adnak magukra. Aki mégis ad magára az a kora ellenére sem büdös.
Én sem szeretem azt az öreg szagot :ss Én amúgy is érzékenyebb vagyok a szagokra, ezért mindig megérzem messzebbről is az idős emberek szagát. Amikor meg beülnek mellém a buszon vagy valami, ki tudnék onnan ájulni..
És amúgy szerintem se mojirtó szag meg állott levegő szag, de még csak nem is izzadtság szag, mert amúgy sok idős emberen lehet érezni a tusfürdőjük meg parfümjük illatát, de akármennyire is igényesek, az illatfelhő alatt lehet érezni az öregszagot is. Egyszerűen szerintem a hormonháztartásuk változik meg és attól árasztanak magukból ilyen szagot. Ahogy a kisbabákon is lehet érezni azt a kis babaillatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!