Szerintetek valóra válhat?
Van egy ikerpár YouTubeon, úgy hívják őket hogy Dolan Twins és már több mint 3 éve a rajongójuk vagyok, főként Graysonnal. Nagyon szeretnék egyszer találkozni velük, de a Tour-jukra sajnos sehogy se tudok kijutni. Tudom több millió ugyanolyan fangirl van aki arról álmodik hogy összejöhet Graysonnal. Arra gondoltam írok nekik egy levelet, egy különlegeset. Leírok benne mindent, hogy csak miattuk tanulok angolt stb.. Remélem hogy ha megírom akkor reagálni is fognak hiszen ezt egy különleges levélnek szánnám.
Ezzel persze az a baj hogy több ezer lány is ezt gondolja. 0 az esélyem?:(
# 29
Ez csak terelés...
Te nem tudhatod kinek mi a jó. A lényeg, hogy megvan mindenük és semmiben sem szenvednek hiányt. Vagyis nem működik, amit bizonyítani próbálsz.
# 33
Ennek ehhez semmi köze. Elérték azt, amit akartak, míg más emberek emiatt tönkre mentek. Pedig talán jó emberek. A háborúban ártatlanok halnak meg, csak úgy mint a mindennapokban.
# 38
Ismertem ilyen lányt. Sosem ártott senkinek, még vegán is volt. segített ahol tudott. Agydaganatban halt meg 28 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!