Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem tudom eldonteni h fiu...

Nem tudom eldonteni h fiu legyek vagy lany?

Figyelt kérdés
Alapvetoen fiunak "szulettem", de szeretek vasarolgatni es mindig is igenyes voltam magammal szemben. Multkor vasarlasnal veletlen egy noi farmert probaltam fel. Nagyon jol allt, aztan parszor utana is noi ruhakat vettem magamnak, mert sokkal csinibbek. De persze csak otthon hordom oket, mikor senki sem latja. Egyszeruen keztetest erzek arra, hogy "lanyos" dolgokat csinaljak titokban (cosmo olvasas, koromfestes, ilyenek..) igazabol nem tudom mi van velem :( mihez kezdjek ezzel a dologgal?
2016. jún. 21. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Cosmo olvasás... hány éves vagy, hat?

A testedben jól érzed magad? Nem érezted úgy, hogy a péniszed egy felesleges rész, szégyelled, nem akarsz ránézni?

2016. jún. 21. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
28%

Wat? XD

Ez döntés kérdése? Inkább menjél Tumblr-re...

Amúgy erre a kifejezés ha jól emlékszek crossdressing. De hogy a nemi identitás neve micsoda azt ne kérdezd mert minden nap 100 újat találnak ki manapság.

2016. jún. 21. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
ilyen cipőben jár a tesóm is,csak ő èppensèggel lány ès fiú akar lenni..ugyanúgy mint te fiús cuccokat hord,ha bemegyünk egy boltba a fiú rèszlegre megy,rövid a haja,nem szereti a nevèt (így már átkörösztölte a nevèt egy fiú nèvre)..járt pszihológushoz is,de abba hagyta. mi csalágtagok csak elfogadni birjuk a helyzetèt mást nem..közel 2 ève ilyen.
2016. jún. 21. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem szimplán meleg vagy, mint a cserépkályha.
2016. jún. 21. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:
A leves meleg meg a nyár. Ezek betegek. :)
2016. jún. 22. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!