Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem tudom eldonteni, mi...

Nem tudom eldonteni, mi legyek. Katona vagy pap? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ezen a 2 dolgon gondolkodom.16/F

2012. aug. 19. 11:14
 1/6 anonim válasza:
Katona veszélyesebb de a papságnak is megvannak a hátrányai;)De ha téged nem zavar h nem élhetsz sexuális életet akk szrt a papság jobb:)
2012. aug. 19. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért ne élhetne szexuális életet? Milyen papa szeretnél lenni?
2012. aug. 19. 11:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Ha katona-légios

Ha pap-ferences

2012. aug. 19. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tábori lelkész.
2012. aug. 19. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt jól gondold át, mert ezek elég kemények amiket leírtál. Más alternatíva nincs?
2012. aug. 19. 12:17
 6/6 anonim válasza:
mind a kettő hivatásnak elég sok hátránya van, nem is értem hogy lehet egy ember ennyire kettőstermészetű, a katona embereket öl parancsra, a pap pedig hirdeti hogy a gyilkosság bűn :O a papnak nem lehet családja és nem élhet nemi életet, a katonának pedig elvileg lehet, de hülyeség, mivel úgysem tudnál a családoddal lenni, szóval akkor már inkább pap, mert biztonságosabb, nem lőnek agyon, és mondjuk jót teszel az emberekkel, nem kinyírod őket, hmm legyél csak pap oki? :)
2017. jan. 12. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!