Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan legyek író? 13/L

Hogyan legyek író? 13/L

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Szeretnék könyvet kiadni. Nagyon komolyan gondolom az írást. Tudnátok kiadókat, esetleg tanácsadókat mondani?

2012. aug. 12. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Várj még úgy 6 évet...
2012. aug. 12. 19:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Márt 13 évesen mért nem lehetnék író? Ha úgy gondolják, hogy amit írok az jó akkor így is simán összejöhet.
2012. aug. 12. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ miről is szeretnél írni..
2012. aug. 12. 19:09
 4/6 A kérdező kommentje:
fantasy, kaland
2012. aug. 13. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:

1. Helyesírás!!

2. Ne azon töprengj, hogy ki akarod adni! Ha vérbeli művész vagy, és igazi író, akkor nem azért akarsz írni, hogy kiadjanak, hanem azért, mert ez egy leküzdhetetlen kényszer.

2012. aug. 26. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem vészes a helyesírásod annyira sztem... Nos, én azért írok, mert újat, maradandót szeretnék alkotni, és adni a világnak, tehát idővel kiadni, de nem a pénz érdekel.

Szerintem egyáltalán nem korai ezen gondolkodnod, én 8 évesen kezdtem el írni, most 15 vagyok és én is gondolkodok, ezen a lehetőségen.

Esetleg írsz már valamilyen könyvet? Milyen típusú? Mi a sztori nagy vonalakban?

Ha még érdekel a téma írj privátot!

15/L

2012. aug. 28. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!