Amikor regisztráltam, akkor úgydöntöttem legyek mindig bejelentkezve. De ezt mostmár nem akarom, vannak olyan kérdések, nem akarom hogy bárki hozzáférjen! Hogyan kell ezt megszüntetni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 11:59
1/8 anonim válasza:
Rámész a kilépés gombra, ilyen egyszerü..
2/8 A kérdező kommentje:
azthiszem nem értesz... ahányszor visszalépek, visszajön!!!
és én azt akrom hogy mindig bekelljen jeletkezni...
de azért köszi...
2010. máj. 8. 12:03
3/8 anonim válasza:
Dehogynem értelek... Én ha rámegyek hogy kilépés utána akárhányszor jövök ide nem vagyok bejelentkezve...
4/8 A kérdező kommentje:
ááá így se jó :(
a jelszavam megjegyzi...
2010. máj. 8. 12:10
5/8 anonim válasza:
Akkor próbáld kitörölni a böngészö elözményeit, a gyakorikérdések.hu elözményeket mindenképp. Ettöl a jelszavad is elfogja felejteni..
6/8 A kérdező kommentje:
jó ötlet nagyon sokat segítettél köszönöm nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 8. 12:14
7/8 anonim válasza:
Szívesen, bár én igazán nem tudom hogyan kell ezt, de hallottam már sok helyen hogy ez a megoldás :)
8/8 anonim válasza:
ha firefox-od van,
eszközök->előzmények tőrlése Ctrl+Shift+Del
bejön egy ablak ott mindent pipálj ki, úgy a biztos.
De ilyenkor minden oldalon ahol be voltál jelentkezve ott is kidob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!