Mit kell csinálnom hogy talpra esett legyek?
Figyelt kérdés
Miket csinál egy talpraesett ember, amitől ő talpraesett ?2016. jún. 15. 10:55
1/3 anonim válasza:
Szerintem a talpra esett embernek nincs szüksége segítségre, boldogul egyedül is, valamint könnyen feltalálja magát bizonyos helyzetekben..
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez vagy veled születik, vagy nem. Ez egyfajta gondolkodásmód, amit valamilyem szinten fejleszthetsz, de nem hinném, hogy valaha olyan talpraesett tudna lenni egy amúgy nem olyan személy,mint aki ilyen. Nekem pl apukám mindig azt mondja, hogy fura,mert 10ből 8an úgy állnának a dologhoz,mint ő, én meg a plusz2ben vagyok az egyik, aki továbbgondolja. Szerintem úgy tudod fejleszteni,hogy mindenre több megoldási lehetőséget keresel, és ezt gyakorlod, lehet az egy szimpla "napi terveim, hova kell mennem, milyen sorrendben, hogy a legpraktikusabb legyen" dolog is ez. Én lány létemre mindig kitalálok különféle megoldási módszereket, pl. kiszakadt az ajtó a szekrényből, párom próbálta megcsinálni, nem ment, mert adott volt, hogy hova kell csavarozni, errw odamentem, megnéztem, és közöltem, hogy a pántokat ne ott csavarozza meg, ahol lyuk van neki fúrva, hanem felülről meg alulról kitámasztva a csavar peremével. Probléma megoldva, pipa. De ez jön,nem tudom irányítani. Azon szoktam poénkodni, hogy biztos baromi lusta lehetek, mert mindig megkeresem/megtalálom a legegyszerűbb megoldást. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!