Mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy régebben piszkáltak az osztálytársaim, és nem nagyon tudok már hinni nekik. Most barátkozni akarnak, de én nem vagyok már olyan mint akkor. Már nem megy. De tényleg látszik rajtuk hogy barátkozni akarnak és kitartóak, meg mondják többen is hogy jófej vagyok meg látszik is hogy komolyan gondolják. De én még így is egy értéktelen senkinek érzem magam. Még magamat se tudom elfogadni akkor hogy barátkozzak?2015. dec. 12. 09:49
1/1 Roland G. válasza:
Először is hozd rendbe az önértékelésedet!
Biztos,hogy vannak benned olyan értékek amiket mások is észrevesznek és ezért akarnak most veled barátkozni.Légy nyitottabb és ismerkedj,beszélgess többet.Kis bátorság kell és menni fog.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!