Szerintetek ez beteges? Vígy csak a koromnál fogva vagyok ilyen? Mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Most vagyok 15 éves. Eddig mindig szerettem új dolgokat tanulni és mindenfélét kipróbálni. De már egy éve kezdem úgy érezni hogy most már késő. Bár nagyon sok mindent szeretnék elérni és küzdök is értük, de sokszor azt érzem, hogy most már késő újat tanulni és a meglévőkkel kell gazdálkodnom, mert nemsokára úgy is vége. Egyszerűen sokszor úgy érzem hogy valószínűleg nekem annyi 1-2 éven belül, ezért már lekéstem arról amit eddig még nem csináltam. Sokszor rám tör a depresszió emiatt, de az elhatározás mindig segít, viszont tényleg nem látom a dolgoknak a fényes oldalát, csak azért küzdök hogy majd egyszer talán láthassam. De arra se sok esélyt látok. Más is szokott így érezni?2013. dec. 20. 13:17
1/5 anonim válasza:
Bocs, de ez ideg nagy baromság. 15 éves vagy, könyörgöm. Más meg 24-25 évesen kezd főiskolát. Áhh ember... Jó dolgodban te se tudod, hogy mit kezdj magaddal.
2/5 anonim válasza:
15 évesen még előtted az egész élet, úgyhogy nem kéne ilyeneket gondolnod, hogy lekéstél mindenről.
Tanulni meg sose késő. Sőt! Ahhoz hogy boldogulj az életben akár felnőtt korban is kell majd új dolgokat tanulnod, munkahelyet váltanod, lehet hogy teljesen mást fogsz csinálni, mint amit most elképzelsz.
3/5 anonim válasza:
ezt úgy mondod,mintha forma-1es pilótának akarnál menni,ahol már 6évesen keményen elkezdik GoKart-al.... :D majd ha leérettségiztél,akkor sem késő bárminek menned
4/5 anonim válasza:
Ezen jot nevettem..
41 vagyok, most kezdek ujabb tanfolyamot, de lehet, hogy egy uj nyelvet is. de par dolgot a 30. szulinapom utan kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!