A stílusokból (emó, hippy, rock. ) kéne egy diagrammát, táblázatot csinálnom. Kellenének az adatok hogy hányan vannak. Fontos! Írnátok?
Ezek kellenének: emó, hippy, rocker, punk, punk, rapper, cybergoth, goth, hip-hop
Előre is köszi!
Ahelyett, hogy valami közlekedési eszközön készítenél felmérést, akár villamoson, vonaton, vagy buszon hazafelé menet...
Ha csak középiskolás vagy, akkor csapj a hasadra és csináld. Hogy bizonyítja be a tanárod, hogy nem kérdeztél végig egy csomó embert?
Annak szerintem minimális az esélye, hogy ez neked egyetemre kell, mert ha igen, akkor nagyon de nagyon rosszul próbálkozol.
Amúgy rocker vagyok.
metalos vagyok egy kis rock beütéssel , némi emóval és góthal fűszerezve
most akkor mit irsz bele a diagrammába?
Az emo az angol szó és nem ó-val írják
Egyp emo stílus mert az vok
jajj bocs félreirtam
csak mivel magyar toldalékot raktam hozzá igy kicsit megkeveredtem , de jólvan tudom,hogy hibásan irtam.Kérem fogadja el megbánásom és ne tegyen feljelentést.
Szép napot! :)
Szerintem nem lesz valami egyszerű dolgod, egyrészt mert ma már sokan vannak, akik fölvesznek egy fekete pólót, meg egy láncot a nadrágjukra, és akkor ők már ,,rokkerek" meg ,,trú gótok", másrészt pedig azért, mert azok, akik valóban azok, gyakran szimpatizálnak más ágazatokkal is. Konkrétan nem valószínű, hogy találsz olyat, aki csak ehhez, vagy csak ahhoz ,,tartozik".
Ha tényleg felmérést akarsz végezni, akkor úgy célszerű adatot gyűjtened, hogy melyiket mondták a legtöbben. Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, érdemesebb az utcán próbálkoznod, hiszen itt, név és arc nélkül mindenki azt ír, amit akar, szemtől szemben pedig mindenbizonnyal nagyobb valóságalapja lesz annak, amit lejegyzel magadnak.
Akkor még nem is beszéltem arról, hogy a legtöbben, akiknek van valamilyen nagy ,,fellángolása", első dolga, hogy az interneten utánanézzen a témának, így jó esély van rá, hogy ide is eljut, és meglehetősen rövid távú eredményt produkál majd.
Mindenesetre sok sikert a feladathoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!