Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom eldonteni hogy mi...

Nem tudom eldonteni hogy mi szeretnek lenni, vagy mi lenne a nekem valo. Mi legyek?

Figyelt kérdés
Erdekel a szinjatszas de a szinmuveszetibe nehez bekerulni es nem biztos hogy sikerulne ezert mindenkepp kell mas is. Imadok tancolni de azzal meg nem nagyon lehet elhelyezkedni. Szeretek hajakat csinalni, festeni es jo is vagyok benne, mindenki azt mondja legyek fodrasz de nem tudom elkepzelni hogy egesz nap egy fodraszatba vagyok es hajat csinalok. Regebben szerkeszto szerettem volna lenni ujsagban, mint pl a cosmo vagy hasonlo stilusu ujsagok amik a tiniknek/fiatalok ak szolnak.

2014. aug. 22. 23:19
 1/1 anonim ***** válasza:
A művészeti dolgokat ne nagyon erőltesd szerintem, nagyon tehetségesnek kell lenni, hogy megtudj élni táncolással. Te tudod mi érdekel téged, de olvass utána azért, hogy mire is van szükség manapság, ha nem minimálbérért akarsz gürizni egy teljesen más munkában, mint amit tanultál.
2014. aug. 22. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!