Általában miért nem válaszolnak az emberek miután ilyeneket írok nekik?
Figyelt kérdés
Ugye sokan írnak rám az oldalon ismerkedési célzattal miután megtudják hogy nő vagyok. Általában megkérdezik a korom, amit néha feladványban szoktam megadni, mert úgy érdekesebb:D Pl egy tangensben, vagy egyéb nagyon egyszerű matekos feladatban, esetleg egy kis rejtvény, vagy ez a dal: https://www.youtube.com/watch?v=OSxuXsyanCI (amikor még igaz volt:D) És ezek után sokan nem válaszolnak. Ami nekem nem baj, csak kíváncsi vagyok mit gondoltok hogy miért van. Azért mert nem értik a dolgot, vagy lusták utánajárni, vagy úgy gondolják hogy ilyen csajjal nem akarnak kezdeni aki még a korát se képes elmondani?:D2016. jún. 15. 10:38
31/31 A kérdező kommentje:
29: igen, néha szoktam írni hozzá körítést, de van hogy nem:D
30: ez is egy vélemény, nem hibáztatlak érte, lehet én se írnék vissza magamnak:D De mondjuk azzal nem értek egyet hogy nem lehetek egyenes ettől még. Azokkal akiket ismerek én se beszélek így, komoly helyzetben természetes hogy nem nyakatekerten kerülöm a kását, de ugye ezek általában olyan emberek akik napi 50 ilyen levelet írnak, hátha valakivel összejön:D
2016. jún. 16. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!