Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Általában miért nem válaszolna...

Általában miért nem válaszolnak az emberek miután ilyeneket írok nekik?

Figyelt kérdés
Ugye sokan írnak rám az oldalon ismerkedési célzattal miután megtudják hogy nő vagyok. Általában megkérdezik a korom, amit néha feladványban szoktam megadni, mert úgy érdekesebb:D Pl egy tangensben, vagy egyéb nagyon egyszerű matekos feladatban, esetleg egy kis rejtvény, vagy ez a dal: https://www.youtube.com/watch?v=OSxuXsyanCI (amikor még igaz volt:D) És ezek után sokan nem válaszolnak. Ami nekem nem baj, csak kíváncsi vagyok mit gondoltok hogy miért van. Azért mert nem értik a dolgot, vagy lusták utánajárni, vagy úgy gondolják hogy ilyen csajjal nem akarnak kezdeni aki még a korát se képes elmondani?:D

2016. jún. 15. 10:38
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

29: igen, néha szoktam írni hozzá körítést, de van hogy nem:D

30: ez is egy vélemény, nem hibáztatlak érte, lehet én se írnék vissza magamnak:D De mondjuk azzal nem értek egyet hogy nem lehetek egyenes ettől még. Azokkal akiket ismerek én se beszélek így, komoly helyzetben természetes hogy nem nyakatekerten kerülöm a kását, de ugye ezek általában olyan emberek akik napi 50 ilyen levelet írnak, hátha valakivel összejön:D

2016. jún. 16. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!