Általában miért nem válaszolnak az emberek miután ilyeneket írok nekik?
Figyelt kérdés
Ugye sokan írnak rám az oldalon ismerkedési célzattal miután megtudják hogy nő vagyok. Általában megkérdezik a korom, amit néha feladványban szoktam megadni, mert úgy érdekesebb:D Pl egy tangensben, vagy egyéb nagyon egyszerű matekos feladatban, esetleg egy kis rejtvény, vagy ez a dal: https://www.youtube.com/watch?v=OSxuXsyanCI (amikor még igaz volt:D) És ezek után sokan nem válaszolnak. Ami nekem nem baj, csak kíváncsi vagyok mit gondoltok hogy miért van. Azért mert nem értik a dolgot, vagy lusták utánajárni, vagy úgy gondolják hogy ilyen csajjal nem akarnak kezdeni aki még a korát se képes elmondani?:D2016. jún. 15. 10:38
11/31 anonim válasza:
uhh na pont most találtam egy ide illő viccet :D
megéri párhuzamosan gyakorizni, youtubeozni, viccet olvasni, tanulni, játszani és még néha dolgozni is :D
23F
12/31 anonim válasza:
Én bírom az ilyen embereket, mint te. :D Mondjuk matekban én sem vagyok jó, de legalább nem vagy olyan hétköznapi, mint a többi begyöpösödött idióta. :D Mindig is bírtam az okosokat. :)
13/31 anonim válasza:
Azért hozzá kell tenni, hogy egy csomó ismerkedni vágyó privát üzenő igazából kb egy szellemi roncs, akik szóról szóra ugyanazt a levelet küldik el minden egyes válaszra, amiből egy kicsit is valószínűsíthető, hogy nő írta :D Olvastam, hogy volt aki napi több levelet kapott ugyanattól az illetőtől. Ezek után ne csodálkozzunk, hogy meghátrálnak egy kis feladattól. Mondjuk el sem bírom képzelni, hogy lehet úgy élni, hogy szándékosan menekülünk a tudás és a gondolkodás elől.
14/31 Inessential válasza:
Én volt, akinek ezt másoltam be:
[(54/2-8*2+11*3-4/2*(123-321)/220-0.8)/5+11]/2+5=Életkorom
15/31 anonim válasza:
Nekem is volt már aki így válaszolt, jópofa volt, csak sajnos túl fiatal volt. (Lehet Te voltál? :d)
16/31 anonim válasza:
Mert az emberek -különösen a fiatalabbak- lusták gondolkozni. Azok azért ismerkednek, hogy pi radiánba lássanak az ágyban. Nem rejtvényeket fejteni :) Én is emlékszem, hogy mikor még kiscsikó korú voltam nekem is fájt gondolkozni. Pedig jók ezek a kis rejtvények. Legalább érdekesebb vagy. Snassz csak úgy odavágni,hogy xy éves vagyok. Ha meg még szórakoztat is, akkor pláne. Úgyhogy még véletlenül se változtass magadon. Jobb ez így :) legalább megszűröd iq + türelem alapján az embereket.
17/31 anonim válasza:
Mert erőltetett és modoros. Valamint a másik fél matematikai műveltségétől függően tűnhet arrogánsnak, kivagyinak, vagy éppen szánalmasnak, hogy egy felnőtt ember megrekedt az iskolás szinten és még büszke is rá.
Semennyire nem ismer még, ráadásul ő köszönt rád, nem mondhatja, hogy "figyelj, engem idegesít, ahogy beszélsz, próbáld másképp", úgyhogy inkább nem mond semmit.
18/31 anonim válasza:
Én is szívesen levelezek gyakorin bárkivel, elég sok témában,(kivéve a 18 karikás) de sajnos pont az ilyenek, mint te, nem találnak meg. Aki írta, hogy itt sok ismerkedni vágyó egy szellemi roncs, annak nagyon igaza van, de az is benne lehet, hogy csak nem a hozzád illőket találtad meg. Próbálkozz még, majd csak sikerrel jársz! Itt is többen írják, hogy kedvelik az ilyen embereket, mint akik nem. :)
19/31 anonim válasza:
Én mondjuk simán hülye idiótának néznélek... Nem tudnálak komolyan venni. Akár tudsz matekozni, akár nem.
20/31 anonim válasza:
Általában amelyik nő okos az ronda. Meg aztán ez max valami kockás inges szemüveges kocka ropinak jönne be, igazi férfinak sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!