Általában miért nem válaszolnak az emberek miután ilyeneket írok nekik?
Mert nem úgy fogják fel, mint egy jópofa rejtvény, hanem úgy hogy... uhh ez egy "elvont kocka!"
Ez nekik bonyolult..ìgy inkább írnak olyan lánynak aki egyszerű kèrdèsre egyszerű választ ad.
Köszi a válaszokat:D Nem szándékoztam megváltozni;)
És jó látni hogy nem csak én vagyok ilyen:D Nem tudom hányas volt, de aki írta hogy neki írtak ilyet: lehet én voltam, ki tudja;D Az nem gond ha nem vesznek komolyan, sose ez volt a célom, sőt:)
Utolsónak: nem én pontoztalak le, de most hogy én is láttam a válaszod, bevallom nyomtam egyet:) Nem azt mondom hogy én vagyok az aki a tökéletes példa az elméleted cáfolására (bár abban biztos vagyok hogy nálad értelmesebbnek nem nehéz lenni), de ismerek nem egy olyan lányt aki mondjuk igen. Nekem nincs problémám azokkal a fiúkkal se akikek felvázoltál, a kedves barátom is ilyen akit nagyon szeretek és igazi férfinak tartok, de köszönöm hogy megosztottad felettébb emelkedett véleményed a témában:)
Én se írnék vissza neked. Már azért is fáradozzak hogy elmondd az életkorod?
Aki erre nem válaszol az nem hülye, csak nincs kedve ilyen baromságokra pazarolni az idejét.
Attól hogy lány vagy még nem fognak mindent megtenni hogy megtudják az életkorod.
26: nem is elvárás, mondom, nem vagyok kiakadva hogy nem válaszolnak, csak kíváncsi voltam hogy mi lehet az oka:)
Akit tényleg érdeklek az utánajár:D Akit meg nem, azzal jó hogy nem pazaroljuk egymás idejét:)
27: nem vagyok sokkal idősebb nálad:D
Sok embernek a helyesírással is gondja van, nemhogy a matekkal. Sokan pedig ismerkedni akarnak és azt egyszerűen, minden máshoz fáradtak. Néhányan pedig simán azt hiszik, hogy csak szórakozol és egy troll vagy.
Engem akkor érdekelne a dolog, ha tényleg frappáns a válasz. Tehát, ha simán odaírod, hogy ilyen vagy olyan tangens és kész, akkor bár kiszámolom, de nem tudom komolyan venni a dolgot. Ha az egész valami érdekes emberre utalóan van megfogalmazva, akkor viszont tetszene! :)
Lehet hogy én vagyok túl "egyszerű". De nem bírom mikor az emberek ok nélkül túlbonyolítják a dolgokat. Azt sem szeretem mikor valaki rébuszokban beszél, egyszerűen a nyílt, egyenes beszédet szeretem.
És mikor jön valaki, aki egy egyszerű kérdésre sem képes simán válaszolni, már az ismerkedés elején, az számomra fárasztó, és úgy vagyok, hogy hagyjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!