Milyen becenevet adnátok egy Eszternek?
Figyelt kérdés
Ès mit gondoltok, a Pöszke,vagy a Pöszi becèzès jobb? Nagyon szèpen köszönöm a válaszokat előre is ^.^2016. jún. 14. 16:37
11/21 anonim válasza:
Eszter így szép ahogy van, de az Eszti is aranyos.
Teri előbb jutna eszembe mint a Pöszke, de inkább mindkettőt hanyagolnám. :"D
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a válaszokat :D ès a Tike -szerintetek milyen?
2016. jún. 14. 19:21
13/21 anonim válasza:
Sveszter, Gengszer Eszter, Esztergomba-boma,
14/21 anonim válasza:
Chester, főleg ha mellkasban megvan hozzá. BTW te vagy az, Breiti?
15/21 anonim válasza:
Tike? :DDDDDDD Jézusom, te inkább ne nevezz el gyereket, hagyd a párodra :D De komolyan, nagyon, nagyon sokat fogsz ártani a gyerekednek, ha te nevezed el. El sem tudod képzelni mit okoz egy gyerek gondolkodásával, ha 8+4 évig cikizik a saját nevével.
16/21 anonim válasza:
Ne erőltesd ennyire a becézést! Simán jó az Eszter vagy az Eszti! :-)
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi minden kedves kommentelőnek
Ès nem a gyerekem neve lesz xddd 15 vagyok.. Ès èn vagyok Eszter. A barátaim hívnak nèha tikènek nèha meg Pöszinek de legtöbbször Esztinek...ès szeretem a nevemet csak kíváncsi voltam,hogy milyen mások szerint...
2016. jún. 16. 01:21
20/21 anonim válasza:
Cseszter mint a csipszen a figura, Eszti, Titi, Terka, Esztesz, Eszcsi, Eszcsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!