Bea203 kérdése:
S. O. S. Par napon belul meg kell szulessen a kishugom. Anyaek ugy dontottek Sandor Beatrix lesz a neve es en szeretnek egy jo becenevet adni neki. Kinek mi a velemenye?
Figyelt kérdés
tudom furcsa csaladnevunk van es ez a Beatrix se valami nagyon kedvelt, de anyuek szeretik.Szeretnek neki minnel erdekesebb becenevet adni, mert tudom, hogy a Beatrixokat sokat csufoljak.
Az ertelmes valaszokat elore koszonom
2014. aug. 14. 18:07
1/9 anonim válasza:
Bea a legjobb
ilyen trixi meg nem tudom mi lehetne még, de ezek hülyén hangzanak... meg amúgy alakul majd szépen :) nem kell nagyon agyalni ezen :D
2/9 anonim válasza:
amúgy mivel csúfolnak egy beatrixot? :o
3/9 A kérdező kommentje:
kosz...amugy en utalom a trixi becenevet...izlesek es pofonok
szoktak csufolni mondjuk azzal, hogy folyton mondjak neki hogy Beazunk vagy kapdbea...tudom, mert az egyik altalanossulis baratnomet is igy csufoltak
2014. aug. 14. 18:17
7/9 anonim válasza:
Téged szoktak úgy csúfolni? "bea203"
9/9 anonim válasza:
Anyukám Beatrix, de sosem csúfolták. Legtöbbször Beának vagy Beusnak, családban pedig Beuskának hívják (szülő, testvér). Ne aggódj ezen előre, majd ráértek akkor, ha csúfolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!