Fantáziával megáldott emberekhez szólok, két becenevet keresek, egy kisfiúnak és kislánynak, ötlet?
körülményes lenne mindent leírni, a lényeg, hogy van egy anya és két gyermeke. A nemzetiségüket nem tudjuk, és fontos, hogy a becenevek ne is tükrözzék azt! Apa nincs, csak anya van, aki nagyon szereti a két gyereket, és csak a becenevüket tudjuk, amit az anya adott nekik. Van ötletetek a becenevek mivoltjára?
A kisfiú 3-4 éves és a hangulata ingadozó, de okos és szép, egészséges kölyök, a kislány 6-7 éves és cserfes, muzikális.
WTF? Azt akarod, hogy olyan embereknek adjunk becenevet akiket te is alig ismersz. Ez nem így meg.
Vagy ez valami történethez kell?
Kettes, az utóbbi, de lényegtelen minden mellékes körülmény, csak beceneveket keresek, és kész. :D
De talán kissé valóban félreérthetően fogalmaztam.
Csak nekem tűnik nagyon defektesnek ez a kérdés? xD Azt se értem mit akarsz..
Tudunk 2-3 tulajdonságot és már adjunk is becenevet?
Becenevet általában egy konkrét tulajdonsághoz kötünk ami egyedi, vagy egy konkrét külső tulajdonsághoz.
Hangulat: ingadozó (sok mindenkinek így van..)
Okos és szép.. 3-4 évesen ezt kijelenti eléggé túlzó.. max az anyukájának.. :)
Kislány: cserfes.. mint sok más lány.. és muzikális mint a gyerekek nagy %-a..
Semmi egyedi..
Azonban: Fiú: duli-fuli (biztos aranyos lehet ha szép.. és haragszik..)
Kislány: Királylány.. (más hangszínnel mondva, hogy érződjön benne egy nagyon picike irónia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!