Valaki, bármi ötlet? Lent kifejtem.
Figyelt kérdés
Most vagyok 9.-es, és félreértés nélkül, imádom a sulimat, osztályomat, de az emberek 4/5-e csinál valamit. Sportol, énekel, verseket ír, stb. És én a suli röplabdacsapatán kívül semmit nem igazán csinálok, max az önkénteskedés (ez az 50 óra miatt ugye, de én alapból szeretem csinálni), a röpit is csak a kezdőcsapatban... és nagyon nagyon el szeretnék érni valamit a gimis éveim alatt, de úgy igazán, hogy nem is tudom, a nevem bekerüljön az évkönyvbe, vagy kitüntessenek, ilyesmi... Most tökre hiúnak hangozhatok, pedig annyira szeretném.:S És egyszerűen nem tudom mit tehetnék :( A tanulással próbáltam, hogy kitűnő legyek, hát eddig jól is állok, 1-2 tantárgy kivételével. Az karitatív dolgok miatt csináltak velem egy interjút, majd fent lesz a neten is, de hát az semmi... Valami maradandó lenne jó, csak hát a sportokkal kapcsolatban úgy érzem elkéstem kicsit. Ha valaki tudna valamit ajánlani, nagyon megköszönném, nekem ez tényleg elég fontos lenne. :)2014. dec. 26. 13:48
1/2 Jojó26 válasza:
Gondold végig, hogy mik is azok a területek amiket szeretsz csinálni, élvezed, foglalkoztat..stb. Ezek közül feküdj rá a témára és próbálj meg annak minden ágában elsajátítani az ismereteket. Nagyon sok verseny, pályázat van ahol érvényesítheted magad. Erről pedig érdemes lenne beszélned egy tanároddal, akiről úgy gondolod hogy segíthet.
2/2 A kérdező kommentje:
Rajzolni szeretek nagyon, de egy osztálytársam fényévekkel jobb nálam, ezért neki lett kiállítása is, meg pályázatra beküldve munkája, szóval az biztos nem jöhet szóba :(
Más nemigen van szerintem... de köszönöm!
2014. dec. 26. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!