Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szóltok Christina Grimmie...

Mit szóltok Christina Grimmie halálához?

Figyelt kérdés
Ma szembesültem vele. Vélemények?

2016. jún. 12. 13:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szomorú. 22 éves volt. Tehetséges. Gyönyörű. Előtte állt az egész élet. Megérdemelte volna, hogy nyugodtan haljon meg, és gyerekeket, unokákat hagyjon maga után.
2016. jún. 14. 10:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kedvenc külföldi énekesem volt, először fel sem bírtam fogni a halálát. Ez egyszerűen borzasztó, hogy egy ilyen tehetséges fiatal lány előtt álló sorsot, ilyen könnyen elvett egy őrült.
2016. jún. 19. 20:39
 13/15 anonim válasza:
Amint meghallottam nagyon kiborultam... 4 eve csak o a kedvencem. Imadom ot.. Meg nehezen fogom mindezt fel:(
2016. jún. 19. 20:43
 14/15 Mojjo ***** válasza:
100%

@6: "funny, when you're dead the people start to listen"

2:47 körül: https://www.youtube.com/watch?v=SyhY5qPhq7o

Én 6 éve ismertem Christina videóit, covereit, dalait. Igazán nem mondhatja senki, hogy csak most figyeltem fel rá. És döbbenetes. Ölelésre tárt karokkal ment a gyilkosához... és három golyót kapott cserébe. Nem vagyok hívő, nem hiszem, hogy bármi is vár minket a halál után... de mégis, remélem, nagyon remélem, hogy mégis valami jó helyen van. Talán... nyugodjon békében :(

2016. jún. 26. 16:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én a létezéséről már jó pár éve tudtam, és tehetségesnek is tartottam úgy egyébként, de metalhead vagyok elég masszívan, úgyhogy nem követtem nyomon a pályáját. Ennek ellenére megrázott a hír, és nem gondolom, hogy aki ezelőtt nem ismerte, az feltétlen álszentségből gyászol. Egyszerűen csak sokkolja az embereket egy fiatal lány értelmetlen halála, főleg ha olyasvalakiről van szó, akit le lehet csekkolni és meg lehet ismerni utólag az interneten.
2016. aug. 22. 04:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!